eklecektir

31 Aralık 2009 Perşembe

Yaprak Dökümü 137. Bölüm Fragmanı

Yaprak Dökümü 137. Bölüm Fragmanı

Kutsal Damacana 2 Filmi izle

Kutsal Damacana 2 Filmi izle

Adanalı 44. Bölüm izle

Adanalı 44. Bölüm izle

Akasya Durağı 58. Bölüm Fragmanı

Akasya Durağı 58. Bölüm Fragmanı

Arka Sıradakiler 97. Bölüm Fragmanı

Arka Sıradakiler 97. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 141. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 141. Bölüm Fragmanı

Aşk bir hayal 13. bölüm fragmanı

Aşk bir hayal 13. bölüm fragmanı

Yaprak Dökümü 137. Bölüm Fragmanı

Yaprak Dökümü 137. Bölüm Fragmanı

Kasaba 11. Bölüm izle , Kasaba 11. Bölüm Full izle

Kasaba 11. Bölüm izle , Kasaba 11. Bölüm Full izle

Yaprak Dökümü 136.Bölüm izle , Yaprak Dökümü 136.Bölüm Full izle

Yaprak Dökümü 136.Bölüm izle , Yaprak Dökümü 136.Bölüm Full izle

Küçük Kadınlar 71. Bölüm Fragmanı

Küçük Kadınlar 71. Bölüm Fragmanı

zapzup

zapzup



zapzup

24 Aralık 2009 Perşembe

Unutulmaz 25. Bölüm , Unutulmaz 25. Bölüm izle

Eda nihayet tüm cesaretini toplamış ve Harun’a bebekle ilgili gerçeği açıklamaya karar vermiştir. Ancak Harun’dan hiç beklemediği bir tepki alır. Ta ki o olağanüstü mucizeyi görünceye kadar. O andan itibaren Eda ve Harun için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Melda ise ne yaparsa yapsın önüne geçemediği olaylarla dengesini giderek kaybetmektedir. Artık tek amacı vardır… Kendi mutsuzluğuna kızkardeşini ve sevdiği adamı da ortak etmek. Tolga ise yıllar sonra hayatına giren babası karşısında karmakarışıktır. “Bir babayı sevmeyi öğrenebilir mi insan” diye sorarken aslında tüm hayatını da sorgular. Üstelik her şeye geç kalmışken… dizi izle Feyyaz da geçmişin peşine düşmüş patlamayla hayatlarını alt üst eden bu düşmanın kim olduğunu araştırmaya başlamıştır. Bunun için de eski bir tanıdığın kapısını çalar. Cemil ve ailesi de başka zorluklarla karşı karşıyadır. Tefeciden alınan borcun üzerine her gün yenisi eklenirken, bankadan gelen kötü haber umutları bir kez daha yıkar. Nisa ise kendi hazırladığı planın kurbanı olur. Batu’ya karşı duyduğu hisler kafasını da kalbini de karıştırır. Diğer tarafta Melda başka bir oyunla Eda ve Harun’un mutluluğunu yıkmaya karar vermiştir. Feyyaz Bey’le konuşur ve Harun’u öfkeden delirtecek bir haberi Feyyaz’a söyler. Aynı anlarda Eda ve Harun şehir dışında her şeyden herkesten uzak, karlar altında inanılmaz bir gece geçirirken, Eda tüm korkularıyla bir kez daha yüzleşir. İstanbul’da onları bekleyen fırtınadan ikisi de habersizdir…
reklam4

Unutulmaz 25. Bölüm , Unutulmaz 25. Bölüm izle Konu Bilgileri

Parmaklıklar Ardında 82. Bölüm Fragmanı

reklam4

Parmaklıklar Ardında 82. Bölüm Fragmanı Konu Bilgileri

Papatyam 40. Bölüm izle , Papatyam 40. Bölüm Full izle

Necati’nin korktuğu olmuş ve Feride’nin eski kocası evliliğin içine girmiştir. Son günlerini yaşadığını söyleyen eski koca sürekli duygu sömürüsü yapmakta ve Feride’yi etkilemektedir.

Ömer çocukların eski babası olarak çocuklarla ilgili her şeye karışmakta ve Necati ile sürekli karşı karşıya gelmektedir. Necati Feride’yi incitmeden bu sorunu aşmanın yolunu bulmak zorundadır.

Hamileliğin sonlarına doğru gelen Fulya ise Erdem’in kendisini Zeyno ile aldattığından şüphelenmektedir. Gülşen için ise çok önemli bir gündür çünkü yeni bulduğu işin ilk günüdür.

Gülşen’in çalışmasına karşı olan Lütfü bunu engellemek için elinden geleni yapar.

reklam4

Papatyam 40. Bölüm izle Konu Bilgileri

Melekler Korusun 43. Bölüm izle , Melekler Korusun 43. Bölüm Full izle

İpek, Özgür ve Esin çaresiz sokakta kalmışlardır. Hiç beklemedikleri bir anda Melek çıkagelir. Melek kızını eve dönmesi konusunda ikna etmeye çalışır. İpek’in tek şartı vardır: Özgür ve Esin de kendisiyle gelecektir. Ancak Kehribar,Esin’le aynı evde kalmayı kesinlikle kabul etmemektedir!

Melek, hem İpek’i, hem Kehribar’ı evde tutabilmek için büyük bir oyun tezgâhlar. Bu oyunun tek teminatı Fevzi’dir! İpek eve geldiğinde yepyeni bir düzen ve bambaşka bir Melek’le karşılaşır…

Bu sırada Haldun, Özgür’e yaklaşmak için yeni bir plan yapar ve Özgür’ün iyilik meleği olmak için harekete geçer! Özgür’ün ve yakınlarının hayatı değişmek üzeredir…

Fevzi’nin domuz gribi olması, Salih ve Melek’i iyice yakınlaştırır. Salih Bey’in evlenme teklifi yeniden gündeme gelir. Melek artık kesin bir karar vermek zorundadır…

İpek, hayatının rolünü kapmak üzereyken, harç parasını ödeyemeyediği için okuldan ayrılmak zorundadır. Bu sırada, İpek Barış’la ilgili çok büyük bir sırla yüzleşir…

Fevzi’nin domuz gribiyle ilgili yeni gelişmeler ve Deniz’in eve sürpriz dönüşü herkesi şaşırtır. Melek’in oynadığı oyunlar kendi ayağına dolanır!

Kehribar, oyuna getirildiğini anlar, bunu karşılıksız bırakmayacaktır. Davetsiz bir misafir tüm dengeleri altüst eder!



Melekler Korusun 43. Bölüm – 18 Aralık Cuma

reklam4

Makber 1. Bölüm Fragmanı

reklam4

Makber 1. Bölüm Fragmanı Konu Bilgileri

Kurtlar Vadisi Pusu 76. Bölüm Fragmanı

Konu
24 Aralık Perşembe Günüden Sonra Önümüzdeki Hafta Kurtlar Vadisinde Neler Olacak Kurtlar Vadisi Pusu 76. Bölüm Fragmanı Suan Mevcut Değildir Ama En Kısa Sürede Eklenecektir.
Arkadaşlar Şimdilik Yorum Yaparak Önümüzdeki Hafta Kurtlar Vadisi Pusu 76. Bölüm Fragmanı Da Neler Olabilir diye Yorumlarinizla Tartışalım

Bu Hafta Yayınlanan Kurltar Vadisi Pusu Bölümünün Fragmani Aşağıda Kısaca Bir Göz Atabiliriz
reklam4

Kurtlar Vadisi Pusu 76. Bölüm Fragmanı Konu Bilgileri

Küçük Kadınlar 69. Bölüm izle , Küçük Kadınlar 69. Bölüm Full izle

Utku, kendini cezalandırıyor.

Hapishanede kendini daha fazla cezalandırmak isteyen Utku, her tehlikeye bulaşıyor ve çıkan bir olayda yaralanıyor. Kardeşlerin yeniden biraraya gelmesi gün geçtikçe zorlaşmaktadır. Bilge, Armi’ye gitmez ve depoda kalır. Ancak soğuk depoda çok üşüyünce gururunu bir kenara bırakır ve Armi’nin yanına döner. Evde Armi ile yine tartışan Bilge çok sert bir söz söyleyerek evi terk eder. Fakat hiç umulmadık birine sığınmak zorunda kalır. Armi, Bilge’nin yanında kaldığı kişiyi öğrenince çok fena olur. Dükkanı yasal olarak işletmek için gerekli izinleri alan Eylül’ün keyfini, bakkallara ürün veren bir rakibi kaçırır. Adam Armi ve Eylül’ü işten vazgeçmeleri için tehdit eder. Yeliz ve Hulki beraber güzel vakit geçirmektedirler. Ancak onların bu mutluluğunu uzaktan izleyen ve imrenen biri vardır. Yeliz tarafından her dediği yapılarak şımartılan Cansu kaprisleri yüzünden okulda büyük bir tehlike geçirir. Hapishanede kendini daha fazla cezalandırmak isteyen Utku, her tehlikeye bulaşır ve çıkan bir olayda yaralanır. Maddi sıkıntı çeken Hulusi, karısından kalan kolyeyi de elden çıkarmak zorunda kalınca fenalaşır. Hastanede ölüm kalım veren Hulusi için kan lazımdır. Bir tek Eylül’ün kanı ona uymaktadır.


Küçük Kadınlar 69. Bölüm – 22 Aralık Salı

Utku, kendini cezalandırıyor.

Kasaba 10. Bölüm , Kasaba 10. Bölüm Full izle

Büyük sırrı ortaya çıkaran Haydar, Yağmur’un hayranlığını kazanır. Yağmur Haydar’ı daha yakından tanımaya çalışır. Haydar kendi çocukluğuna dair çok özel bir bilgiyi Yağmur’la paylaşır. Necdet’in kasabayı ve Yağmur’un izini nasıl bulduğu önemli bir ayrıntıdır. Bir yandan Mümtaz, diğer yandan Haydar bu konunun üstüne gider. Mümtaz amcası Davut’la Necdet ilişkisini sorgular. Haydar ise konaktan birisinin muhbirlik yaptığından şüphelenir.. Davut’a muhbirlik yapan kişinin Seyit olduğu ortaya çıkar. Seyit konaktan kovulur. Cemil kızının peşinde dolandığı gerekçesiyle Hüseyin’e çok feci dayak atar. Buna rağmen Hüseyin, aşığım istersen öldür diyecektir. Daha sonra Cemil kendilerine yardım eden, Hüseyin’in delikanlı tavrından etkilenir. Zehra konaktan çıkamıyordur. Hüseyin, Zehra’sını görebilmek uğruna aşkın trajikomik hallerini yaşar. Mümtaz, Yağmur’u kazanmakta kararlıdır. Yağmur’a gizlice bir mektup gönderir. Mümtaz’ın kendisine olan özel ilgisini fark eden Yağmur, tehlikeli bir oyuna başlayacaktır.


Kasaba 10. Bölüm – 23 Aralık Çarşamba


reklam4

Kapalıçarşı 12. Bölüm , Kapalıçarşı 12. Bölüm izle , Kapalıçarşı 12. Bölüm Full izle

Zengin bir ailenin Zeze’yi evlat edinmek istemesi başta Cemal ve Diyar olmak üzere herkesi telaşa sürükler. Ama kimsenin Zeze’den vazgeçmeye niyeti yoktur. Onu bir an önce alabilmek için ne gerekiyorsa yapılacaktır. Hemen düğün hazırlıklarına girişilir. Diyar’a sevgisini kanıtlama peşinde koşan Mustafa’nın ise büyük bir sürprizi vardır. Sonunda düğün günü gelir çatar. Ne yaptıysa Cemal’le Diyar’ın evlenmesine engel olamayan Yasemin deliye dönmüştür. Artık dayanamaz ve korkunç bir itirafta bulunur. Öte yandan Timur’un başındaki tehlike geçmiş değildir. Timur’u iyice köşeye sıkıştıran Salih, yıllar önce kaybettiklerini geri almak için gözünü kırpmadan bütün kozlarını oynar.


Kapalıçarşı 12. Bölüm – 21 Aralık Pazartesi


Kahramanlar 3. Bölüm ,Kahramanlar 3. Bölüm Full izle

Kahramanlar 3. Bölüm – 14 Aralık Pazartesi

Yiğit ve Zeynep kaçırılan bir arabayı takip etmeye başlar. Araba denize uçar. Zanlı son anda arabadan atlayarak kaçar. Bütün ekipler, denize düşen arabadan mahsur kalan aileyi kurtarmak için seferber olur.

Zeynep, Yiğit’in aşırı korumacı tavırlarından bıkmıştır. Başka bir ekiple çalışmak istediğini söyler. Yiğit Zeynep’in blöfü görür. Yiğit’in, Zeynep’i yanında tutmak için önceden hazırladığı bir planı vardır.

Deniz, Mete’yle birlikte geçirdikleri geceden sonra onun aslında değişmediğini gördüğü için kendine çok kızgındır. Geceyi hiç yaşanmamış saymak ister. Bu arada Onur’un öğretmeni Deniz’i okula çağırır. Ömer Deniz’i yalnız bırakmaz. Öğretmeni Onur’un manevi desteğe ihtiyacı olduğunu söyler. Mete ve Deniz, çocuklarının iyiliği için birlikte daha çok vakit geçirmelidir…

Yiğit, Mete’nin kendisine yaptığı bir bir şakayı Serkan’dan bilir. İkili her fırsatta birbirinden intikam almaya çalışır. Şakaların arasında kalan bir hayranı Serkan’ın başına bela açacaktır.

Zeliha’nın annesinin ölüm yıldönümüdür. Zeliha ambulansta bulduğu saati annesinden gelen bir mesaj olarak yorumlar. Zeliha gerekirse kapı kapı gezerek, saatin sahibini bulmak konusunda ısrarcıdır. Bahadır ise boşuna vakit harcadıklarını düşünmektedir.

Serkan ve Yiğit’i bekleyen sürpriz final, ikilinin hayatında yeni bir başlangıca neden olacaktır…

Geniş Aile 24. Bölüm izle , Geniş Aile 24. Bölüm Full izle

Geniş Aile 24. Bölüm izle Konu Bilgileri

Es Es 16. Bölüm izle , Es Es 16. Bölüm Full izle

Es Es 16. Bölüm izle
reklam4

Canım Ailem 42. Bölüm izle , Canım Ailem 42. Bölüm Full izle

Sünnet uğurlu gelmiş, Meliha Samim’le barışmış, Şehnaz’ın Marmaris’e döneceği haberi gelmiştir. Samim, Dilara ve Şehnaz’ı yolcu eder. Otele döndüğünde onu kötü bir sürpriz beklemektedir. Samim bu yeni gelişme karşısında bir karar alır: Meliha’yı, Ali’yi, Seyhan ve Feride’yi hatta çocukları toplar. Kararını açıklar… Bu arada Samim’in Ali ve Seyhan’a barışmaları için verdiği süre dolar. Ama Ali ile Ceylan’ı bir arada gören Seyhan ayrılmakta kararlıdır. Samim söylediği gibi kıyameti koparmaya karar verir. Bu sırada Seyhan’ın bir anlık dalgınlığı olayların daha da karışmasına sebep olacaktır.



Canım Ailem 42. Bölüm – 22 Aralık Salı

Bu Kalp Seni Unutur Mu 10. Bölüm izle , Bu Kalp Seni Unutur Mu 10. Bölüm Full izle

Bu Kalp Seni Unutur Mu 10. Bölüm – 22 Aralık Salı

Tufanı’ın Haldun’u kaçırarak eylemi amacından saptırması Kürşad ve Metin’i zor durumda bırakır.

Emniyet Müdürlüğü’nde Semiha’nın ifadesine göre çizilen robot resmi gören Yıldız ve Kerim büyük bir şaşkınlık yaşar.

Sinan ve Cemile’nin birlikte çalışmaya başladığını öğrenen Yalçın çileden çıkar.

Gülümsün ve Engin’in düğününde karısının mutluluğunu görmesi Yalçın için bardağı taşıran son damla olur.

Bir Bulut Olsam 29.Bölüm Fragmanı

Bir Bulut Olsam 29.Bölüm Fragmanı


Bir Bulut Olsam 29.Bölüm Fragmanı Konu Bilgileri

Benim Annem Bir Melek 46. Bölüm izle , Benim Annem Bir Melek 46. Bölüm Full izle

Çetin ile Pelin arasında bir türlü önüne geçemedikleri bir yakınlaşma başlamıştır. Çetin asla Ece’yi üzmek istememektedir ama Pelin’e karşı da çok zayıftır. Bu arada hiçbir şeyden haberi olmayan Ece kendini koy vermiş bir haldedir. Giyimine, saçına hiç özen göstermemektedir. Çetin ile Pelin arasındaki tehlikeli gelişmeyi hisseden Neriman yine duruma el koyar!

Ece ile tartışmayı bile göze alarak.

Bu arada Metin’in hiç önemsemediği bir kayıp başını belaya sokar. Hiç ummadığı bir anda kendini nezarette bulur.

Geceyi nezarette geçirmekten daha korkuncu, Neriman’ın tüm aileyi toplayarak karakolu basmasıdır elbette!

Aşk-ı Memnu 55. Bölüm izle , Aşk-ı Memnu 55. Bölüm Full izle

Aşk-ı Memnu
Behlül, Bihter’in arasındaki gerginlik büyük bir hesaplaşmaya neden olur. Behlül, Bihter’in yaralayıcı hamlesinin rövanşını, yılın balosunda alacaktır...

Perşembe 20:15 Kanal D Ekranlarında Olucak

Aşk Bir Hayal 12. Bölüm , Aşk Bir Hayal 12. Bölüm Full izle

Miran’ın adamı Resul sorguda konuşunca Miran için Mardin’den kaçmaktan başka çare kalmaz. Ama Miran kaçarken de yakıp yıkar. İstanbul yakınlarında bir arkadaşının çiftliğine saklanır. Ama burada da rahat durmaya niyetli değildir. Asmin Fikret’in evinden ayrılır. Mümtaz ve Behice’nin yanına gelir. Asmin anne ve babasına bir şey söylememesi için Behice Yenge’ye yalvarır. Behice yemin eder. Ama çok endişelidir. Asmin’in hayatı yine dalgalanmaktadır. Öte yandan Nevin Sümer’in evinde uyanır. Genç kadın yaptıklarından pişmandır. Sümer ise Nevin’le yeni bir hayata başlayacağını düşünmekte ama onu da büyük bir hayal kırıklığı beklemektedir. Miran ise boş durmaz. Asmin’i bulmak umuduyla Dr. Fikret’in evine adamlarını gönderir. Ortalığı talan eden eşkiyalar elleri boş döner. Asmin ise o sırada Altay’ın yanındadır ve ona bunca zamandır sakladığı Altay’ın onun oğlu olduğu gerçeğini söylemeye çalışıyordur.





Aşk Bir Hayal 12. Bölüm – 20 Aralık Pazar

Arka Sokaklar 140. Bölüm izle , Arka Sokaklar 140. Bölüm Full izle

Ekip, öldürülen bir öğretmenin, cinayetindeki sır perdesini aralamak için operasyonlar düzenliyor. İlhan Başkomiser ölü olarak bulunur. Mirza, yanına topladığı militanlarla bir suikast listesi oluşturur. Ele geçen listede bulunan isimlerden biri de Mesut’tur. İlhan’la birlikte çalışan özel harekâtçılar bir araya gelirler.

Serhat okula gitmek için çıktığı eve geri dönmeyince ailesi polise başvurur. Yapılan soruşturmada ele geçen Vahit ve babası yaptıkları planların sonuçlarına katlanmak zorunda kalırlar.

Bir döviz bürosunu soyan üç kaçak, polis barikatına takılınca çevredeki apartmanlardan birine gizlenirler.

Annesiyle birlikte doğum gününü kutlama hazırlığında olan Nihal ilk defa babasının eve geç gelmesinin mutluluğunu yaşar.

Ekip bir inşaatta feci şekilde öldürülmüş olarak bulunan Gökmen adlı maktulün soruşturmasına başlar. Etrafında çok sevilen bir öğretmen olan Gökmen, geceleri de ek iş yapmaktadır. Peşindeki Zübeyir ve İlhan Kardeşler, Ekip tarafından sorguya alınır.


Arka Sokaklar 140. Bölüm – 21 Aralık Pazartesi

Akasya Durağı 58. Bölüm izle , Akasya Durağı 58. Bölüm Full izle

Akasya Durağı 58. Bölüm Fragmanı


Akasya Durağı 58. Bölüm Fragmanı

Akasya Durağı 58. Bölüm Fragmanı


Adanalı 44. Bölüm izle , Adanalı 44. Bölüm full izle

Adanalı 44. Bölüm – 25 Aralık Cuma

Adanalı ve Maraz Ali son kez aynı kaderi paylaşmaktadır. Sevdikleri, ameliyat masasında hayata tutunmaya çalışan ikiliyi gözyaşları içinde beklerken, Nevzat Müdür, Maraz Ali’yi ve çetenin diğer elemanlarını yakalamak için bir ekip kurar. Maria ekibin başına geçer. Anteb ajanları Maraz Ali’nin yaralı olduğunu bildikleri için bütün hastane ve polikliniklerde arama başlatırlar. Ancak Maraz Ali’yi hiçbir hastanede bulamazlar. Adanalı’nın kaldırıldığı hastanede durum değerlendirmesi yaparlarken gelen bir telefonla harekete geçerler.



Adanalı 44. Bölüm Fragmanı

Adanalı 44. Bölüm – 25 Aralık Cuma

Adanalı ve Maraz Ali son kez aynı kaderi paylaşmaktadır. Sevdikleri, ameliyat masasında hayata tutunmaya çalışan ikiliyi gözyaşları içinde beklerken, Nevzat Müdür, Maraz Ali’yi ve çetenin diğer elemanlarını yakalamak için bir ekip kurar. Maria ekibin başına geçer. Anteb ajanları Maraz Ali’nin yaralı olduğunu bildikleri için bütün hastane ve polikliniklerde arama başlatırlar. Ancak Maraz Ali’yi hiçbir hastanede bulamazlar. Adanalı’nın kaldırıldığı hastanede durum değerlendirmesi yaparlarken gelen bir telefonla harekete geçerler.



Kurtlar Vadisi Pusu 75. Bölüm Full izle

Kurtlar Vadisi Pusu 75. Bölüm izle

Kurtlar Vadisi Pusu 76. Bölüm Fragmanı

24 Aralık Perşembe Günüden Sonra Önümüzdeki Hafta Kurtlar Vadisinde Neler Olacak Kurtlar Vadisi Pusu 76. Bölüm Fragmanı Suan Mevcut Değildir Ama En Kısa Sürede Eklenecektir.
Arkadaşlar Şimdilik Yorum Yaparak Önümüzdeki Hafta Kurtlar Vadisi Pusu 76. Bölüm Fragmanı Da Neler Olabilir diye Yorumlarinizla Tartışalım

Bu Hafta Yayınlanan Kurltar Vadisi Pusu Bölümünün Fragmani Aşağıda Kısaca Bir Göz Atabiliriz

Kasaba 10. Bölüm , Kasaba 10. Bölüm izle

Büyük sırrı ortaya çıkaran Haydar, Yağmur’un hayranlığını kazanır. Yağmur Haydar’ı daha yakından tanımaya çalışır. Haydar kendi çocukluğuna dair çok özel bir bilgiyi Yağmur’la paylaşır. Necdet’in kasabayı ve Yağmur’un izini nasıl bulduğu önemli bir ayrıntıdır. Bir yandan Mümtaz, diğer yandan Haydar bu konunun üstüne gider. Mümtaz amcası Davut’la Necdet ilişkisini sorgular. Haydar ise konaktan birisinin muhbirlik yaptığından şüphelenir.. Davut’a muhbirlik yapan kişinin Seyit olduğu ortaya çıkar. Seyit konaktan kovulur. Cemil kızının peşinde dolandığı gerekçesiyle Hüseyin’e çok feci dayak atar. Buna rağmen Hüseyin, aşığım istersen öldür diyecektir. Daha sonra Cemil kendilerine yardım eden, Hüseyin’in delikanlı tavrından etkilenir. Zehra konaktan çıkamıyordur. Hüseyin, Zehra’sını görebilmek uğruna aşkın trajikomik hallerini yaşar. Mümtaz, Yağmur’u kazanmakta kararlıdır. Yağmur’a gizlice bir mektup gönderir. Mümtaz’ın kendisine olan özel ilgisini fark eden Yağmur, tehlikeli bir oyuna başlayacaktır.


Kasaba 10. Bölüm – 23 Aralık Çarşamba

Kapalıçarşı 12. Bölüm , Kapalıçarşı 12. Bölüm Full izle

Zengin bir ailenin Zeze’yi evlat edinmek istemesi başta Cemal ve Diyar olmak üzere herkesi telaşa sürükler. Ama kimsenin Zeze’den vazgeçmeye niyeti yoktur. Onu bir an önce alabilmek için ne gerekiyorsa yapılacaktır. Hemen düğün hazırlıklarına girişilir. Diyar’a sevgisini kanıtlama peşinde koşan Mustafa’nın ise büyük bir sürprizi vardır. Sonunda düğün günü gelir çatar. Ne yaptıysa Cemal’le Diyar’ın evlenmesine engel olamayan Yasemin deliye dönmüştür. Artık dayanamaz ve korkunç bir itirafta bulunur. Öte yandan Timur’un başındaki tehlike geçmiş değildir. Timur’u iyice köşeye sıkıştıran Salih, yıllar önce kaybettiklerini geri almak için gözünü kırpmadan bütün kozlarını oynar.


Kapalıçarşı 12. Bölüm – 21 Aralık Pazartesi


5 Aralık 2009 Cumartesi

Kutsal Damacana 2 Fragmanı

No Ofsayt

CSi – Las Vegas 3. Sezon 5. Bölüm izle

Lost 6. Sezon 10. Bölüm izle

Selin Seher Koca Çınar

Emekliye Zam Var Mı 2010

Burak Kut İlaç

Gülben Ergen Kör Aşık

Ertem Şener Aşkı Memnu Anlatımı Video İzle

Yetenek Sizsiniz Abidin Atatürk Resmi Çizen Adam

Es es 14. bölüm Full izle

Kavak Yelleri 97. Bölüm Full izle

Serkan Kılıç Beatbox

Burak Kut – Ben Yokum klip izle

Akasya Durağı 55. Bölüm full izle

Yetenek Sizsiniz Türkiye Yunus Emre Çelik

2010 Yılbaşı Milli Piyango Çekilişi Sonuçları

Aşk Bir Hayal 12. Bölüm Fragmanı

Çok Güzel Hareketler Bunlar 6 aralık

Arka Sıradakiler 95. Bölüm Fragmanı

Arka Sıradakiler 94. Bölüm Full izle

Kül ve Ateş 11. Bölüm Full izle

Kül ve Ateş 12. Bölüm Fragmanı

Es-Es 14. Bölüm Fragmanı

4 Aralık 2009 Cuma

Kış Masalı 12. Bölüm fragmanı izle yeni 3 aralık izle full

Kurtlar Vadisi Pusu 74. Bölüm fragmanı izle yeni full 10 aralık perşembe izle

Dexter 2. sezon 12. bölüm Sezon Finali izle

Superman 14. Bölüm (Türkçe Dublaj) izle

CSi – Las Vegas 3. Sezon 6. Bölüm izle

Dexter 2. sezon 10. Bölüm full izle

Yetenek Sizsiniz Türkiye 5 Aralık

Kurtlar Vadisi Pusu 73. Bölüm Fragmani

Parmaklıklar Ardında 80. Bölüm

Ezel 10. bölüm fragmanı

Kavak yelleri 96. bölüm

Melekler Korusun 46. Bölüm Fragmanı izle 11 aralık yeni izle

Melekler Korusun 45.Bölüm 4 aralık 2009 cuma izle yeni full

Adanalı 42. Bölüm 4 aralık 2009 cuma izle yeni full izle Düzenle | Çabuk düzenle | Sil | Önizleme Adanalı 42. Bölüm 4 aralık 2009 cuma izle yeni full

Adanalı 43. Bölüm Fragmanı izle yeni 11 aralık cuma full izle

Adanalı 43. Bölüm Fragmanı izle yeni 11 aralık cuma full izle

Kurtlar Vadisi Pusu 72. Bölüm Full izle

Fringe 2. Sezon 10. Bölüm Fragmanı

it’s Always Sunny in Philadelphia 1. Sezon 1. Bölüm it’s Always Sunny in Philadelphia 1. Sezon 1. Bölüm izle

Geniş aile 22. bölüm fragmanı

Küçük kadınlar 67. bölüm fragmanı

Beşiktaş Diyarbakırspor Maçı golleri özeti 04 Aralık 2009

Eskişehirspor Fenerbahçe Maçı Golleri Özeti 5 aralık 2009

Galatasaray İstanbul BŞB maçı golleri özeti 6 aralık 2009

Hanımın Çiftliği 13.Bölüm Fragmanı

Es es 14. bölüm

CSi – Las Vegas 3. Sezon 7. Bölüm izle

Hanımın Çiftliği 12. Bölüm

2010 Dünya Kupası Grupları Belli Oldu 4 Aralık

Beyaz Show 4-5 aralık 2009

Haneler benim tiplemem yarışması

Çok Güzel Hareketler Bunlar 6 Aralık

Fringe 2. Sezon 9. Bölüm izle

Beşiktaş – Diyarbakırspor geniş maç özeti ve golleri izle 4 Aralık

Akasya Durağı 57.Bölüm Fragmanı 12 aralık Cumartesi izle Full

Kavak yelleri 96. Bölüm izle

Kavak yelleri 96. Bölüm full izle

Kavak yelleri 97. Bölüm Fragmanı

Kavak yelleri 97. Bölüm Fragmanı 12 aralık cumartesi full izle

Castle 2. Sezon 5. Bölüm izle

Mad Men 3. Sezon 10. Bölüm izle

Mad Men 3. Sezon 10. Bölüm izle

Paradox 1. Sezon 2. Bölüm izle

Paradox 1. Sezon 2. Bölüm izle

Gossip Girl 3. Sezon 11. Bölüm izle

Gossip Girl 3. Sezon 11. Bölüm izle

Kasımpaşa Sivasspor Maçı Lig Tv de Canlı Maç Özeti İzle

Eskişehir Fenerbahçe Maçı Lig Tv de canlı Maç özeti izle

Eskişehir Fenerbahçe Maçı Lig Tv de canlı Maç özeti izle

5 Aralık Yetenek Sizsiniz 4. Bölüm online İzle

Ajdar Beşiktaş Marşı şarkısı Dinle İzle

Ajdar Beşiktaş Marşı şarkısı Dinle İzle

2010 Yılbaşı Milli Piyango Çekilişi Sonuçları

Bilal Çatalçekiç Senin İçin Dinle Video Klip

Bilal Çatalçekiç Senin İçin Dinle Video Klip

2010 Yılbaşı Mesajları

2010 Yılbaşı Mesajları

Geniş Aile 22 Bölüm Fragmanı İzle

Geniş Aile 22 Bölüm Fragmanı İzle 8 Aralık

Burak Kut 2010 İlaç Yeni son Albüm Dinle

Sertab Erener Açık Adres Single Albüm 2010 Dinle

3 Aralık 2009 Perşembe

Küçük Kadınlar 68. Bölüm Fragmanı

Küçük Kadınlar 67. Bölüm izle

Kahramanlar Dizisi 1. Bölüm

Yaprak Dökümü 134. Bölüm Fragmanı

Yaprak Dökümü 133. Bölüm izle

Tek Türkiye 83. Bölüm fragmanı

Kış Masalı 13. Bölüm fragmanı izle yeni 10 kasım perşembe full

Unutulmaz 23.bölüm fragmanı

Aşk-ı Memnu 53. Bölüm Fragmanı

Kapalıçarşı 10. bölüm fragmanı

Samanyolu 2. bölüm fragmanı

1 Kadin 1 Erkek 8 Aralık

Supernatural 1. Sezon 1ve 2.3.4.5.6.7.8.9. Bölüm izle

Kurtlar Vadisi Pusu 73. Bölüm izle

Bir Bulut Olsam 28. Bölüm fragmanı

Kış Masalı 12. Bölüm izle

Tek Türkiye 82. Bölüm izle

Kurtlar Vadisi Pusu 74. Bölüm fragmanı

Robin Hood 3. Sezon 13. Bölüm Final izle

Cold Case 1. Sezon 3. Bölüm izle

Harsh Realm 3. Bölüm izle

CSi – Las Vegas 3. Sezon 6. Bölüm izle

Spaced 2. Sezon 5. Bölüm izle

Aşk-ı Memnu 52. Bölüm Full izle

Parmaklıklar Ardında 79. Bölüm izle

Bir Bulut Olsam izle 26. Bölüm

Dexter 2. sezon 10. Bölüm full izle

Galatasaray (GS) Panathinaikos Maçı Özeti Golleri İzle 3 Aralık Perşembe

2 Aralık 2009 Çarşamba

Arka Siradakiler 93. Bölüm Fragmani izle Arka Siradakiler 93. Bölümü

arka sıradakiler 93. bölüm,arka sıradakiler 93. bölüm izle,arka sıradakiler 93. bölüm fragmanı,arka sıradakiler 93. bölüm fragmanı izle,arka sıradakiler 93. bölümü,arka sıradakiler 93. bölümü fragmanı izle....Arka Siradakiler 93. Bölüm Fragmani izle Arka Siradakiler 93. Bölümü




Sevdiğim Kız Bana Abi Deyince Dinle

sevdiğim kız bana abi deyince,bilal göregen,dinle




Fenerbahçe Kasimpaşaspor Maçi Canli İzle Fenerbahçe Kasimpaşaspor İzle

http://www.nefisgol.com/wp-content/uploads/2008/05/fenerbahce_logosu.gifhttp://www.futbolguncel.com/images/stories/kasimpasaspor.jpg

Fenerbahçe Kasımpaşaspor maçı,Fenerbahçe Kasımpaşaspor,Fenerbahçe Kasımpaşaspor maçı izle,Fenerbahçe Kasımpaşaspor izle,Fenerbahçe Kasımpaşaspor maçı canlı izle,Fenerbahçe Kasımpaşaspor maçı canlı.....Fenerbahçe Kasimpaşaspor Maçi Canli İzle Fenerbahçe Kasimpaşaspor İzle : okuyunuz.

Fenerbahçe KasımPaşaSpor Maçı Canlı burdan izlenecek.Ama reklamlara bir kere tıklamanız gerek.Fenerbahçe-Kasımpaşaspor Maçı 28 Kasım 2009 cumartesi günü.



Fenerbahçe Kasimpaşaspor Maçi Golleri Özeti İzle

http://www.nefisgol.com/wp-content/uploads/2008/05/fenerbahce_logosu.gifhttp://www.futbolguncel.com/images/stories/kasimpasaspor.jpg

Fenerbahçe Kasımpaşaspor maçı,Fenerbahçe Kasımpaşaspor maçı golleri,Fenerbahçe Kasımpaşaspor maçı golleri izle,Fenerbahçe Kasımpaşaspor maçı özeti,Fenerbahçe Kasımpaşaspor maçı özeti izle,Fenerbahçe Kasımpaşaspor maçı golleri özeti,Fenerbahçe Kasımpaşaspor maçı golleri özeti izle....Fenerbahçe Kasimpaşaspor Maçi Golleri Özeti İzle : okuyunuz..

Fenerbahçe Kasımpaşaspor Maçı Golleri Özeti burdan izlenecek.Fenerbahçe Kasımpaşaspor Maçı 28 Kasım 2009 Cumartesi günüdür.Fenerbahçe Kasimpaşaspor Maçi Golleri Özeti maçtan sonra sitemizde.



Sivasspor Beşiktaş Maçi Canli İzle Sivasspor Beşiktaş İzle

http://www.tr-portal.net/wp-content/uploads/2008/05/sivasspor_bjk.JPG

sivasspor beşiktaş maçı,sivasspor beşiktaş maçı izle,sivasspor beşiktaş,sivasspor beşiktaş izle,sivasspor beşiktaş maçı canlı,sivasspor beşiktaş maçı canlı izle....Sivasspor Beşiktaş Maçi Canli İzle Sivasspor Beşiktaş İzle : okuyunuz.

Sivasspor Beşiktaş Maçı Canlı burdan İzlenecektir.Sivasspor Beşiktaş Maçı 29 Kasım 2009 Pazar günüdür.Sivasspor Beşiktaş Maçı Canlı İzlemek için bizden ayrılmayın.



Sivasspor Beşiktaş Maçi Golleri Özeti İzle

http://www.tr-portal.net/wp-content/uploads/2008/05/sivasspor_bjk.JPG

sivasspor beşiktaş maçı,sivasspor beşiktaş maçı golleri,sivasspor beşiktaş maçı golleri izle,sivasspor beşiktaş maçı özeti,sivasspor beşiktaş maçı özeti izle,sivasspor beşiktaş maçı golleri özeti,sivasspor beşiktaş maçı golleri özeti izle....Sivasspor Beşiktaş Maçi Golleri Özeti İzle : okuyunuz..

Sivasspor Beşiktaş Maçı Golleri Özeti sitemizden İzlenecektir.Sivasspor Beşiktaş Maçı Golleri Özeti Sivasspor Beşiktaş Maçı 'ndan sonra yayınlanacaktır.Sivasspor Beşiktaş Maçı Golleri Özeti İzlemek için sitemizden ayrılmayın.



KapaliÇarşi Dizi Müziği Dinle Kapali Çarşi Müziği Dinle

kapalıçarşı dizi müziği,kapalıçarşı dizi müziği dinle,kapalı çarşı dizi müziği,kapalı çarşı dizi müziği dinle...KapaliÇarşi Dizi Müziği Dinle Kapali Çarşi Müziği Dinle : kapalıçarşı dizi müziğini buradan online olarak dinleyebilirsiniz.







Hasan Yilmaz Çak Albümü Dinle Hasan Yilmaz 2009 Albümü Dinle

hasan yılmaz çak albümü,hasan yılmaz çak albümü dinle,hasan yılmaz 2009 albümü,hasan yılmaz 2009 albümü dinle.Hasan Yılmaz 2009 Çak Albümü çıkmıştır.Hasan Yılmaz 2009 Albümü'nü ileriki zamanlarda buradan online olarak dinleyebileceksiniz.











Albüm Müzikleri Listesi

01. Hasan Yılmaz - Kurbane
02. Hasan Yılmaz - Çak
03. Hasan Yılmaz - Ben Sadece
04. Hasan Yılmaz - Beşibirlik
05. Hasan Yılmaz - Üzülmeye Değmez
06. Hasan Yılmaz - Kaptaş
07. Hasan Yılmaz - Söyle Kardaş
08. Hasan Yılmaz - Bebeğim
09. Hasan Yılmaz - Canım Yanar
10. Hasan Yılmaz - İsyan Ederim




Makber Dizisi Star Tv Makber Dizisi Makber

makber,makber dizisi,makber star tv,star tv makber,star tv makber dizisi...Makber Dizisi Star Tv Makber Dizisi Makber Star TV :

Makber Dizisi Star Tv de başlıyor.Makber Dizisi'nin yapımcısı Pana Filmdir.Makber Dizisi Star Tv Tanıtım videosu eklenecektir.



pembe maske pembe maske pembe maske