eklecektir

29 Mart 2010 Pazartesi

Aşk ve Ceza 13. Bölüm izle

Aşk ve Ceza 13. Bölüm izle

30 Mart 2010

Aşk ve Ceza 13. Bölüm – 30 Mart Salı

Yasemin, Savaş’tan evlenme teklifi alana kadar oğlu Ömer’i gizlemeye kararlıdır. Savaş, Yasemin’e evlenme teklifi edememenin sıkıntısı yaşar. Eski nişanlısı Mehmet, Yasemin’in kalbini tekrar kazanmaya niyetlidir. Ajans patronu Bora’yla kaçamak yapan Savaş’ın ablası Nazan, Çiçek’ten yardım ister. Bora ajansın parasıyla borsada yatırımlar yapar. Aşk acısı çeken Cem, Nadya’yla ilgili önemli bilgiler öğrenir.

Savaş’ın kayın pederi Ahmet yeni bir tehditle geri döner. Çiçek’in yakın ilgisi Savaş’ı zor durumda bırakmaktadır. Savaş’la balayı gibi bir hafta sonu yaşayan Yasemin bir haberle sarsılır…

Kapalıçarşı 24. Bölüm izle

Kapalıçarşı 24. Bölüm izle

Ömre Bedel 31. Bölüm izle

Ömre Bedel 31. Bölüm izle

30 Mart 2010

Ömre Bedel 31. Bölüm – 30 Mart Salı

Bebeğine kavuşan Ömür, Erdem’in beklenmedik soruları üzerine köşeye sıkışmıştır. Bebeğinin yaşamasından başka bir şey düşünmeyen Ömür, Erdem’e karşı tüm cesaretini toplamıştır. Bebek ise küvezde yaşam savaşı vermektedir. Erdem’i ihbar eden Cesur amacına ulaşır. Erdem yeniden cezaevine koyulur. Kafasında sorularla dört duvar arasında kalan Erdem, büyük bir bunalım yaşamaktadır. Bebeğin bir süre hastanede kalması gerekmektedir. Evinde kalmaya başlayan Ömür, gelen ani bir telefonda dehşet verici anlar yaşar. Şirkete gelen esrarengiz notlar Aylin’in kafasını çok karıştırmıştır. Aylin, Cesur’u çok korkutacak kötü bir karar alır. Bu karar sürecindeki gergin bekleyiş Cesur için hiç de kolay olmayacaktır. Cesur’un çevresindeki çember iyice daralmıştır. Gerçeklerin ortaya çıkması an meselesidir…

Bahar Dalları 23. Bölüm izle

Bahar Dalları 23. Bölüm izle

30 Mart 2010

Bahar Dalları 23. Bölüm – 30 Mart Salı

Güzide ve Yavuz evlenmeye karar verirler. Verdikleri bu karar herkesi çok sevindirir. Ancak Güzide, bu durumu Ekber’e nasıl açıklayacak?

Bu arada Özkan, Emine’yle aldıkları evlilik kararını annesine açıklayınca Saliha’nın tepkisiyle karşılaşır… Güzide’nin bu konuda Saliha’yı ikna turları işe yarayacak mı?

Öte yandan Seda ve Halil, Sadri yüzünden tartışırlar. Bu tartışmanın ardından bir futbol maçında karşılaşan Halil ve Sadri arasında gergin anlar yaşanır… Futbol maçı, ilginç olaylara sahne olur…

Meryem ve Ayşe ile birlikte bir balıkçıya giden Ekber’i burada hiç de hoşlanmayacağı bir sürpriz beklemektedir. Karşısında Güzide ve Yavuz’u gören Ekber şok olur… Yaşanan bu tatsız tesadüf üçünün de zor anlar yaşamasına neden olur…

Cümbür Cemaat Aile 6. Bölüm izle

Cümbür Cemaat Aile 6. Bölüm izle

30 Mart 2010

Cümbür Cemaat Aile 6. Bölüm – 30 Mart Salı

Kenan’ın izinsiz han yöneticiliğine aday olması İsmet baba’yı sinirlendirmiştir. Yeğenine Sarp ile birlikte yakalanan Öykü, yeğeni Erdem’in her istediğini yapmaktadır. Damat Yavuz’un uzatmalı sevgilisi Sibel tekrar ortaya çıkar. Ayşegül ile arkadaş olmuştur. Yavuz, karısının yeni arkadaşının eski sevgilisi olduğunu görünce ne yapacağını şaşırır. Kenan bir yemek ihalesine girer ve mafya ile başı belaya girer. Handaki seçim yarışı da hızlanmıştır ama Kenan ortada yoktur çünkü mafya tarafından kaçırılmış ve ihaleden vazgeçmesi için ölümle tehdit edilmektedir. İsmet baba bir yandan Fikri ile uğraşmakta diğer yandan Kenan’a ulaşmaktadır. Kenan’ın yokluğu başta Rahime olmak üzere herkesin sorunu haline gelir.

Papatyam 53. Bölüm izle

Papatyam 53. Bölüm izle

30 Mart 2010

Papatyam 53. Bölüm – 30 Mart Salı

Kalabalık bir aile reisi olmanın stresinden dolayı kalbi yorulan Necati Feridenin zorlamasıyla Ege’de bir kasabaya yerleşemeye razı olur. Fakat herşeyi bırakıp gitmek onun için imkansızdır. Kalmak için her yolu denemeye başlar. Rıza ve Saliha ise evliliği yokuşa süren manav Nurettin’i kandırmak için bir numara yaparlar. Saliha depresyondaymış gibi davranır ve sonunda nişana ikna ederler. Rızanın nişandan önce çok içmesi ise Necati’yi zora sokar. Evliliklerine ortak bir hedef arayan Zeyno ise yine Vedat’ın duyarsızlığına takılır. Botoks yaptırmayı düşünen Semiha Feride’yi de etkileyince yine karşılarında Kasap Necati’yi bulurlar.

Geniş Aile 38. Bölüm izle

Geniş Aile 38. Bölüm izle

30 Mart 2010

Geniş Aile 38. Bölüm – 30 Mart Salı

Sulugözlü Cevahir.

Cevahir, yangın olayının ardından her olay karşısında duygulanıyor ve ağlıyor. Tabii bu durum Koyu Bilal için de iyi bir koz oluyor. Babasını yangından kurtaran Cevahir, ailesi tarafından kahraman ilan edilir. Ancak Cevahir’e yangından sonra bir haller olur. Her olay onu duygulandırır ve her şeye ağlamaya başlar. Bu durumu ilk Koyu Bilal fark eder ve onunla dalga geçmeye başlar. Hatta, Cevahir’in bu durumuna bozulan Ulvi de onu terk eder ve Koyu Bilal’in tarafına geçip Müfit’in yancısı olur. Muazzez bu duruma çare olsun diye Cevahir’i nefesi kuvvetli bir hocaya götürür. Mürsel ve Nazan çocuğa verecekleri isim konusunda tartışırlar. Mürsel coğrafya konulu isimler seçerek Nazan’ı çıldırtır. Zekai, matematik sınavında Pırıl’a kopya verirken yakalanır. Pırıl da Zekai de müdürün karşısına çıkarlar. Şuküfe’nin evinin kadını olmasını isteyen Koyu Bilal toptancısı ile konuşarak ona mal vermesini engeller. Cevhair’in durumuna hoca da derman bulamayınca sonunda psikoloğa gider. Sorunun kaynağı çocukken Koyu Bilal’e yaptığı bir haksızlıktır. Koyu Bilal ile bu konuda yüzleşemez ise Cevahir sulu göz olmaktan kurtulamayacaktır.

23 Mart 2010 Salı

Sakarya Fırat 14. Bölüm izle

Sakarya Fırat 14. Bölüm – 24 Mart Çarşamba

Savaşla kardeşliğin, nefretle aşkın, ihanetle sadakatin fırtınası sürüyor.

Sakarya Fırat, Türk televizyonlarının “71 dakikalık saygı duruşu” olmaya devam ediyor.

Sarı Hoca’nın kayıp olmasıyla sarsılan Poyraz Timi, şimdi cehennemin tam ortasına dalıyor, geçit vermez dağlarda yiten kardeşini arıyor.

Sarı Hoca için ise, ölüm hiç bu kadar yakın olmamıştı.

Amansız bir kovalamaca sürerken, namlunun ucunda bu kez Sarı Hoca var.

Sakarya Fırat 14. Bölüm izle

Es Es 20. Bölüm izle

Herhangi bir yabancının attığı taş çok derinden yaralamaz da insanı, kardeşin attığı kuru bir dal parçası hançer gibi saplanır kalır göğsünün tam orta yerine. Sen hep çocukluğundaki gibi olacak sanırsın. Düşüpte dizlerin kanadığında, kendi canı yanmışçasına koşan kardeşinin, hiç yıkılmayan bir duvar gibi arkanda olacağını düşünürsün. İşte hayat tam burda kendi oyununu oynamaya başlar. Zaman denizinin dalgaları öyle bir çürütür ki o duvarı, hiç yıkılmayacağını düşündüğün duvar bir karabasan gibi çöker üstüne. Görürsün o duvarın çökmek üzere olduğunu ama umut, insanı her daim yeniden ikna eden umut, kocaman bir aldanışın peşinden sürükler seni. Duvarın altındayken anlarsın ki, çocukken yaranı sarmak için koşan kardeşin, başka biri olmuştur artık. Yıllar onu başka biri yapmıştır. Aynı karından dünyaya gözlerini açtığın, aynı memeden süt emdiğin kardeşin bir yabancı gibidir sana. Hiç başına gelmeyecek sandığın, bir masal olarak bildiğin Habil’in hikayesi senin hikayen oluverir, birden.

Kabil dökmüştür ya Habil’in kanını toprağa, Habil en yakınından yemiştir ya hançeri, ahı bir hayalet gibi dolanır hala yeryüzünde. Kendi çektiği acıyı defalarca kez yaşatır insanoğluna. İhanet bıçağını bileyler kardeş kanıyla sulanmış toprak ve bu bıçağı her defasında başka bir Kabil’in eline tutuşturur.

Uras, Tercan’a güvenmekle çok büyük bir hata yaptığını anlar. Ona verdiği sözü tutacağını düşündüğü kardeşi, Uras’ı hayal kırıklığına uğratmıştır. Cinayet suçlamasından aklanmak isterken başka bir belanın ortasına düşer. Üstelik bu soygundan tek karlı çıkan, Tercan ve Azmi olmuştur. Uras bu soygundan eli boş dönmüş, masumiyetinin belgesi olan deftere ulaşamamıştır. Ancak defterden haberdar olan ve peşine düşen tek kişi Uras değildir. Yahya’da bu defteri eline geçirmek için uğraşmaktadır. Tercan’ın suç zinciri onu Yahya’nın karşısına çıkaracak kadar büyüyecektir. Yahya, güç ve para vaadinde bulunarak, Tercan’a kendisi için çalışmasını teklif eder. Hayatı boyunca güçlü olmak isteyen Tercan için bu teklif baş döndürücüdür. Ancak Yahya’nın şart koştuğu şey Tercan için çok ağır olacaktır.

Es Es 20. Bölüm izle

Kader Çizgisi 3. Bölüm izle

Kader Çizgisi 3. Bölüm – 24 Mart Çarşamba

Kader Çizgisi bu hafta, iki yeni hikaye ile ekrana geliyor.

Kardeşi terör örgütüne giren Bedir, askerde kardeşiyle karşılıklı çatışmaya giriyor. Kardeşinin örgüte girmesinden kendini sorumlu tutan Bedir, büyük bir pişmanlık yaşıyor. Bu sırada yanlış kişiyle evlendiğini düşünen Çetin, eski nişanlısına dönmenin yollarını arıyor. Çetin ve Bedir “keşke” deyip geçmişe döndüklerinde, nelerle karşılaşıyorlar?

Kader Çizgisi 3. Bölüm izle

Unutulmaz 37. Bölüm izle

Doktorundan aldığı acı haber Eda’yı derinden sarsar. Ya erken doğuma razı olacak ya da bebeğiyle birlikte kendi hayatını da tehlikeye atacaktır. Eda bu korkutucu gerçeği Harun’la paylaşacak mıdır? Feyyaz köşkte nikâh saati giderek yaklaşmaktadır. Harun ve Eda için en zor an gelmiştir artık. Nikah memurunun sorusuna, o anda Eda’nın gözlerinde kaybolmuş olan Harun nasıl bir yanıt verecektir? Batu’nun yani Kenan’ın , Harun’un cep telefonuna gönderdiği bir fotoğraf Harun’u deliye döndürür. Harun, kötü adamın çok yakınında olduğunu bir kere daha anlayacaktır..Gecenin sonunda Eda, Tolga’ya Amerika’ya gidemeyeceklerini söylerken, Melda’da bütün hayallerinin sona erdiğini bir kere daha anlayacaktır. Türkan ise kızlarının hayatı hakkında vermiş olduğu kararın ağırlığı altında ezilmektedir. Kenan Harun’u arayarak onu bir yere çağırır. Aklındaki soruların yanıtını bulmak amacıyla verilen adrese giden Harun’u büyük bir şok beklemektedir. Kenan’ın ondan istediği tek bir şey vardır..Kız kardeşinin bulunması..Ve bunun içinde her şeyi yapmaya hazır olduğunu Harun’a bir kere daha gösterir. Bir pizzacıda işe başlayan Kerem, daha ilk teslimatında şansının döndüğünü anlar..Ama iş konusunda değil! Batu hakkında şüpheleri, Harun’u Batu’nun çocukken bırakıldığı yetimhaneye kadar götürür..Acaba Harun istediği ya da tahmin ettiği yanıtları orada bulacak mıdır? Doktorunun ısrarlı çağrılarına olumlu yanıt vermeyen ve kontrole gitmeyen Eda, Harun’un durumu öğrenmesi üzerine kendini bir kapana kısılmış gibi hisseder..Eda’nın vereceği hayati karar ne olacaktır?
Unutulmaz 37. Bölüm izle

Yaprak Dökümü 147. Bölüm izle

Fikret, Tahsin’den iyice uzaklaşıyor.

Reyhan’ın Tahsin’le Bahar’ın birlikteliklerine şahit olması Fikret’in kulağına gidiyor. Yaşanan duruma yabancı olan Fikret, bu haberden sonra Tahsin’den daha da uzaklaşıyor. Ali Rıza Bey, Fikret’le Tahsin’in arasını düzeltmek için Adapazarı’na gitmiştir ama, karşılaştığı durum karşısında büyük şaşkınlık yaşar. Tahsin, olaylara sebep olan “şarkıcı kadın Bahar” ile ofisinde baş başadır. Bu durumu açıklamak Tahsin için zor olacaktır.

Öte yandan Reyhan’ın Tahsin’le “O kadın”ın birlikteliklerine şahit olması Fikret’in kulağına gitmiştir. Fikret yaşadığı duruma yabancı, Tahsin’den giderek daha da uzaklaşır.

Ali Rıza beyin çocuklarının her biri hayatla başka mücadeleler yaşamaktadır.

Oğuz’la yeni bir hayat yeşerten Leyla, ilk kez Oğuz’a Ceyda’nın ve Ferhunde’nin gözüyle bakmaya başlar. Oğuz, kendi çocuğunu bile tehlikeye atacak ilişkiler içindedir. Bu durum Leyla’nın geleceğiyle ilgili kuşkularını arttırır. Necla sert geçen bir kışın ardından Ali Sarper’le baharın eşiğine gelmiştir. Ama yitirdiği eşi ve hala oğullarının yasını tutan Cem’in ailesi Necla’nın gölgesi olacaktır. Bu çıkmazla nasıl baş edeceğini bilemeyen Necla, duygularını ilk kez Fikret’le paylaşır.

Ailenin tek oğlu, Ali Rıza Bey’in bir zamanlar umudu olan Şevket ise, yaşadığı yenilgilerden ders almış ama kendine güvenini tamamen yitirmiş bir şekilde Mithat Kara’nın iş teklifini düşünmeye başlar. Ferhunde’den uzak durmaya çalışan aile, onun yeni bir intikam hazırlığı içinde olduğunun farkında değildir. Ferhunde bu kez Necla üzerinden hayatlarına sızmaya karar verir.

Yaprak Dökümü 147. Bölüm izle

Canım Ailem 52. Bölüm izle

Feride ve Halim’in buluşması yeni olayları ve yeni sorunları da beraberinde getirir. Bacayı saran, hatta yangına dönüşen bu aşk bütün zorlukları aşıp mutlu sona ulaşabilecekmidir?

Diğer taraftan Aziz’in Taci’nin evini alıp Samim’i bitirme planı, Samim’in iyi niyetli desteğiyle kötü bir sona doğru ilerlemektedir.

Samim, üç çocuk, Ali ve hamile karısı Seyhan tam anlamıyla sokağın ortasında evsiz barksız kalmak üzeredirler… Başta Furkan ve Mertcan olmak üzere çocuklar evin satışını durdurmak için plan kurar.

Bütün kalpleriyle bir mucizenin gerçekleşeceğine ve evden çıkmayacaklarına inanmaktadırlar.

Feride ve Halim, Ali’nin yardımıyla aşklarını gizlerken, bizimkiler eşyalarını dışarı taşımaya hazırlanırlar.

Canım Ailem 52. Bölüm izle

22 Mart 2010 Pazartesi

Kapalıçarşı 23. Bölüm izle

Dizi:Kapalı çarşı
Bölüm:23
Tarih:19 mart 2010 cuma
Açıklama:Kapalıçarşı 23.Bölüm bugün tv ekranlarında yayınlandıktan hemen sonra sitemizden verileektir,Kapalıçarşı
Kapalıçarşı 23. Bölüm izle

Bahar Dalları 23. Bölüm izle

Bahar Dalları 23. Bölüm – 23 Mart Salı

Güzide ve Yavuz hafta sonu tatili için Şile’ye tatile giderler. Evlilik kararı alan Özkan ve Emine, bu kararlarını Saliha ile paylaşmak ister. Annesiyle konuşmaya cesaret edemeyen Özkan, sonunda bütün cesaretini toplayıp annesiyle konuşur… Peki Saliha’nın bu evlilik kararına tepkisi ne olacaktır?

Bu arada Seda ve Halil arasındaki yakınlaşmayı fark ederek üzülen ve hayal kırıklığı yaşayan Sadri, gördüklerini Emine’yle paylaşır. Seda en son istediği şeyi yapmış ve Sadri’yi kırmıştır.

Öte yandan vakfın gerekli evraklarını tamamlamakla uğraşan Ekber, Konağa geldiğinde Güzide’nin şehir dışında olduğunu öğrenince yıkılır. Güzide ise Şile’de Yavuz’la birlikte çok güzel vakit geçirmektedir. Yavuz, hayatını paylaşmak istediği Güzide’ye evlenme teklif eder. Güzide’nin cevabı ne olacaktır?



Bahar Dalları 23. Bölüm izle

Cümbür Cemaat Aile 5. Bölüm izle

Cümbür Cemaat Aile 5. Bölüm – 23 Mart Salı

Kenan, han yöneticiliğinin sandığı gibi angarya değil akçeli bir iş olduğunu öğrenince babasının yerine Han yöneticiliğine aday olur. Bu durum istemese de İsmet’i yine Fikri ile karşı karşıya getirir. Nikah tazeleyen Ayşegül bu kez Yavuz’un başının etini balayı diye yemeye başlar. Öykü ve Sarp ise kafeterya köşelerinde buluşmaktan rahatsızdır, akşam çıkmaya karar verirler. Öykü, Ayşegül’ün yardımı ile evden izin alır akşam ablasında kalacaktır. Bu arada ablasının evinin boş olduğunu düşünen Kenan’da evi değerlendirmek için kız arkadaşını ablasının evine davet eder. Rahime ise Tayyar ile birlikte depoda kilitli kalır. Öykü ve Sarp akşam dışarı çıktıktan sonra Ayşegüllerin evinde kahve içerken Kenan ve kız arkadaşı da eve gelir ve evde Cümbür Cemaat bir kargaşa başlar…

Cümbür Cemaat Aile 5. Bölüm izle

Dördüncü Osman 25. Bölüm izle

Dördüncü Osman 25. Bölüm – 23 Mart Salı

IV. Osman’da bu hafta, kardeş olan iki genç kızın cinayeti araştırılıyor.

Acımasızca öldürülen kardeşlerin katili için inceleme başlatan Osman ve Yıldırım, şüpheli olarak kızların babasına ulaşır. Üniversite öğrencisi kızların geçmişinden kanıtlar toplayan ikili, bir namus cinayetinden çok, yasadışı bir şebekenin izlerine rastlar. Bu sırada Nilüfer, olayı haber yapmak isterken, hayatını büyük bir tehlikeye atacaktır.

Dördüncü Osman 25. Bölüm izle

Papatyam 52. Bölüm izle

Papatyam 52. Bölüm – 23 Mart Salı

Necati kalbi sık sık çarpıntı yapmaya başlayınca doktora gider ve kalbini bir gün boyunca takip edecek bir cihaz takılır. Telaşlanmasınlar diye bunu ailesine söylemeyen Necati aletin ötmeye başlaması ile sürekli yalan söylemek zorunda kalır. Kalp sorunlarını öğrenen Feride ise Necati’nin stresini azaltmak için çocukları organize eder ve sorunlar bir anda kesilir. Fakat Necati sorunların çok iyi farkındadır ve onları tek tek çözmeye başlar. Yeni evlenen Vedat evlilikte özgür olmak isteyence Zeyno da aynı hakları kendi için ister. Yeni baba olan Erdem ise kayınvalidenin baskısıyla taşınmaya zorlanır. Torunundan ayrılmak istemeyen Necati bunu engellemek için kolları sıvar.




Papatyam 52. Bölüm izle

Ömre Bedel 30. Bölüm izle

Ömre Bedel 30. Bölüm – 23 Mart Salı

Cesur’un ameliyatı beklenenden uzun sürer. Cesur’un kalbinin durduğunu öğrenen Aylin yıkılır. Büyük uğraşlar sonucu hayata dönen Cesur’un toparlaması hiç de kolay olmayacaktır. Demet’in intikamını almaya kararlı olan Hande, şimdiden Erdem’i hedef almıştır. Hapishaneye gelen esrarengiz not Erdem’i çılgına çevirecektir.

Kendisiyle müthiş bir iç hesaplaşma yaşayan Ömür, Erdem’den ayrılmaya kararlıdır. Cesur amacına ulaşmıştır, Ömür günden güne köşeye sıkışmaktadır.

Hapishaneden gelecek haber tüm Soykan ailesini harekete geçirecektir. Ömür ve Erdem için hesaplaşma zamanıdır…



Ömre Bedel 30. Bölüm izle

Aşk ve Ceza 12. Bölüm izle

Holdingin tanıtım kokteylinde Yasemin ve Çiçek’in karşılaşmaları Savaş’ın yüreğini ağzına getirir. Savaş’ın Yasemin’e âşık olduğunu düşünen Çiçek kahrolmaktadır. Savaş, Çiçek’ten boşanma planı yaparken Yasemin, Savaş’ın evlenme teklifi etmesini beklemektedir. Savaş, Çiçek’in çocuğunu düşürdüğünü açıklaması için annesine baskı yapar.

Nadya’ya evlenme teklifi etmeye hazırlanan Cem hayal kırıklığı yaşar. Savaş’ın kardeşi Mustafa bu kez de Van’da sorun çıkarır. Ajans patronu Bora ise Savaş’ın ablası Nazan’ın peşindedir.




Aşk ve Ceza 12. Bölüm izle

Geniş Aile 37. Bölüm izle

Geniş Aile 37. Bölüm – 23 Mart Salı

Cevahir, çapkınlık iftirasına uğruyor.

Kuddisi’nin askerlik arkadaşı Nasip, misafirliğe geliyor. Çapkınlık yapan ve her yakalandığında kabahati Cevahir’in üzerine atan Nasip, Cevahir’in başına olmadık işler açıyor.
Babası tarafından evden kovulan, Şuküfe’den de yüz bulamayan Cevahir, evinin önüne kurduğu çadırda ölüm orucuna başlar. Ulvi de onu yalnız bırakmaz. Kafasında sivilce çıkan Mürsel doktora kontrole gider. Ancak başka bir hastanın sonuçlarını kendisinin ki diye dinleyince şoke olur. Kendini ölümcül kanser hastası zanneden Mürsel, bu durumu herkesten saklar ve çocuğuna iyi bir gelecek bırakabilmek uğruna olmadık kahramanlıklara girişir. Kuddusi’nin askerlik arkadaşı Nasip, kontrol için İstanbul’a, Geniş Aile’nin evine misafirliğe gelir. Ancak niyeti muayene falan olmak değil, çapkınlık yapmaktır. Bütün numaraları da yakalandıkça Cevahir’in üzerine atar. Yalancı çoban misali Cevahir, babasına bir türlü arkadaşının gerçek yüzünü gösteremez. İftiraya uğrayan Cevahir evden yine atılır. Bütün bunlara neden olan azgın teke Nasip ise köşkte yangın çıkmasına neden olur.

Geniş Aile 37. Bölüm izle

21 Mart 2010 Pazar

Haneler 22 Mart , Haneler 22 Mart izle

Hanaler 41. Bölüm – 22 Mart Pazartesi

Haneler yine kahkaha dolu

Yaban ve Pınar’ın taklitleri etrafa kötülük saçmaktadır. Gerçek Yaban ile Pınar klonlarından intikam almak için harekete geçerler. Ancak bu kez de polis ile karşı karşıya gelirler.

Yılanoğlu’nun klonladığı sahte Yaban ve Pınar etrafa kötülük saçmaktadır. Onları tek durduracak kişiler ise gerçek Yaban ile Pınar’dır. Onlar da para çekmek için girdikleri bankada, taklitleri zannedilerek polis tarafından alıkonulurlar. Ama Pınar ve Yaban’a hiç ummadıkları bir yerden yardım ve destek gelir. Kaynanalı Bir Hane’de ise uyanık kaynana Afife, jet hızı ile bilgisayar kullanmayı öğrenir. Evden herkesi göndererek gizli gizli sanal alemde keşiflere çıkar. Ameliyathane’de ise, karı – koca doktorlar, evde yemek yüzünden tartışılar. Ancak kavga büyür ve ertesi gün girdikleri ameliyatta da tartışmaya devam edip hastayı masada unuturlar.

İsim Değiştiren Bir Hane’de ise, oğluna tutuğu futbol takımının oyuncularının adını veren baba, onlar başka takıma transfer oldukça oğluna verdiği isimleri de sık sık değiştirir ve aile de birbirine girer. Emlakçı, Asansörhane, Kırsalda Bir Hane de bu bölümün en komik skeçlerinden. Sakın kaçırmayın!


Haneler 22 Mart

Türk Malı 2. Bölüm izle

Türk Malı 2. Bölüm – 22 Mart Pazartesi

Abiye, kendisini zorla, Seval’lere kahvaltıya davet ettirir. Seval bu durumdan son derece rahatsızdır. Kuzu’ları yeterince tanımayan Gökhan ise Seval’in gerginliğine anlam verememiştir.

Erman ise izinli olduğu Pazar gününü evinde uyuyarak geçirmek istemektedir. Ancak Abiye planını çoktan yapmıştır. Ailecek yeni komşularına gidilecek, kahvaltı edilecek, sosyalleşilecektir. Erman bu durumdan kurtulmak için hemen bir plan yapar. Ancak yaptığı plan Postane Şefi Müştak’ın gelmesiyle bozulur.

Seval ve Gökhan, “Kuzu”ların gelmesiyle oldukça çekilmez dakikalar yaşarlar. Peki yeni evli çiftimiz bu aileden uzak durmayı başarabilecek midir?

Türk Malı 2. Bölüm izle

Kırık Kalpler 19. Bölüm izle

Kırık Kalpler 19. Bölüm – 22 Mart Pazartesi

Annesini ve babasını küçük yaşta kaybeden Ali, suç ve şiddete bulaşmış, hayatını serserilikle geçiren biridir. Yaşamından bunalmış ve doğru yolu arayan Ali, kurtuluşu yine suçla aramaktadır. Düştüğü hatayı fark etmeyen Ali, tövbe kapısından uzaklaşmakta, gittikçe daha zor bir duruma düşmektedir. Ali, her şey için geç olmadan gerçek duayı keşfedip tövbe kapısından geçebilecek midir?



Kırık Kalpler 19. Bölüm izle

Arka Sokaklar 152. Bölüm izle

Arka Sokaklar 152. Bölüm – 22 Mart Pazartesi

Ekip, bir çete liderini takibe alıyor.

Ekip, kirli işler çeviren Nihat adlı bir çete liderini takibe alıyor. Nihat adlı şahıs kirli işlerine devam ederken, Ekip de onu takibe alır.

Engin Başkomiser, Nihat’ın tarafındaymış gibi davranıp, onun açık vermesini sağlayacaktır.

Denizde bulunan bir kadın cesedi Ekip’i harekete geçirir. Şeyma adlı bu genç kadının katil zanlısı, bir üniversitedeki doçent olsa da, sonradan ortaya çıkan isim herkesi şaşırtır.

Mazlum bir parkta sarhoşlar tarafından feci şekilde dövülür. Karakolda ifadesi alınırken aynı kişiler tarafından gerçekleştirilen bir gasp olayında Mazlum’dan yardım alınır.

Şeyma kızından eroin parası bulmasını istemektedir. Deniz, Yalçın’la anlaşarak görüntüde kendini satıyor gibi gösterse de, işin aslı başkadır.





Arka Sokaklar 152. Bölüm izle

Ezel 22. Bölüm izle

Soygun hakkında ilk gerçek ipucunu ele geçiren Mert, bu kez bulduklarının peşini bırakmamaya kararlıdır. Ezel onu durdurmaya çalıştıkça, Mert gerçeklere bir adım daha yaklaşır. Ve öyle bir yere gelir ki, Ezel ya onu kurtaracaktır ya da bazı planlarından vazgeçecektir. Bir diğer masum olan Bahar’ınsa, tedavi için zamanı azalmaktadır. Ezel bir kez daha Bahar’a yaklaşarak ona yardım etmeyi dener. Ancak olaylar beklediğinden farklı gelişir. Çünkü bu oyunda masumları korumak, masumiyetini korumaktan daha zordur.

Ezel 22. Bölüm izle

Benim Annem Bir Melek 57. Bölüm izle

Benim Annem Bir Melek 57. Bölüm – 22 Mart Pazartesi

İBADULLAH ŞÖHRET BASAMAKLARINI HIZLA TIRMANIRKEN, NERİMAN YİNE İŞ BAŞINDA!

Ekran yolculuğuna uzun bir süre ara veren, başarılı oyuncu Şebnem Özinal Öztek, bu bölümde konuk oyuncu olarak çıkacak seyirci karşısına. Şebnem Özinal Öztek, yeni evlenen ve evliliğe ayak uydurmaya çalışan Metin’in evlilik terapisti güzel doktor Dilek’tir. Metin evliliğe alışmakta zorlanmaktadır ve çareyi terapiste gitmekte bulur. Ama bu durum elbette Turuncu ailesinde yanlış anlaşılacaktır. İşi çözmek yine Bostancılı Neriman’a düşer! Diğer taraftan İbadullah şöhret basamaklarını hızla tırmanmaya başlamıştır. Genç kızlar yeni şöhretin etrafını çoktan sarmış, etrafında pervane olmuş, İbadullah ilk klibini bile çekmiştir.

Benim Annem Bir Melek 57. Bölüm izle

20 Mart 2010 Cumartesi

Adanalı 57. Bölüm izle

Adanalı, Engin ve Ertan mafya babası kılığında Sadullah babanın evine girmeyi başarır. Adanalı, diğer mafya babalarını oyalarken, Engin ve Ertan eve dinleme cihazı yerleştirmeyi başarırlar. Hikmet, Maraz Ali’yi tuzağa düşürmüştür. Otoparkı alabilmek için Nazlı’yı rehin alır. Maraz Ali vücuduna isabet eden uyuşturucu oklar yüzünden gücünü toplayamaz. Hikmet amacına ulaşmıştır. Sofia ve Maria, Adanalı’ya haber vermeden güzellik merkezine giderler. Ancak bu durum Adanalı’dan saklı kalmayacak. Yarı Adanalı olan Sofia tıpkı babası gibi belayı üzerine çeker.



Adanalı 57. Bölüm izle

Akasya Durağı 69. Bölüm izle

Akasya Durağı 69. Bölüm – 20 Mart Cumartesi

Osman kiralık katil tutuyor.

Hastanede çok az ömrü kaldığını öğrenen Osman, bu acıyla yaşayamayacağını düşünüp, kendisini vurması için kiralık bir katil tutuyor. Osman, Tolga’nın Leyla’ya getirdiği baklavayı yiyince şeker komasına girer ve hastaneye kaldırılır. Osman acı bir gerçekle karşılaşır. Çok az ömrü kalmıştır. Bu acıyla yaşayamayacağını düşünen Osman kendisini vurması için bir kiralık katil tutar.

Sinan’ın taksisine binen bir müşterisi, Sinan’ın şoförlüğünü çok beğenir ve ona iş teklif eder. Sinan duraktan ayrılıp turizm firmasında işe girer. Fakat yeni işinde onu büyük bir sürpriz beklemektedir.

Seyit’in annesi Fato Aney kuaföre gelir ve Gülbin’lere Seyit’i evlendirmek için bir kız aradığını söyler. Şaziment, Seyit için bir kız bulur. Aney çok sevinir ama kız delinin teki çıkınca, Aney bu evliliğe mani olmak için çabalar. Fakat bir problem vardır. Seyit kıza aşık olmuştur.

Ali Kemal doğalgaz faturasını ödeyemeyince Narin’den dayak yer. Ve hemen ek iş bakınmaya başlar. Ayı kostümü içinde el ilanı dağıtmaya başlar. Fakat girdiği kostümün başına ne işler açacağından habersizdir.


Akasya Durağı 69. Bölüm izle

Adanalı 56. Bölüm izle

Adanalı 56. Bölüm – 20 Mart Cumartesi

Adanalı, Engin ve Ertan mafya babası kılığında Sadullah babanın evine girmeyi başarır. Adanalı, diğer mafya babalarını oyalarken, Engin ve Ertan eve dinleme cihazı yerleştirmeyi başarırlar. Hikmet, Maraz Ali’yi tuzağa düşürmüştür. Otoparkı alabilmek için Nazlı’yı rehin alır. Maraz Ali vücuduna isabet eden uyuşturucu oklar yüzünden gücünü toplayamaz. Hikmet amacına ulaşmıştır. Sofia ve Maria, Adanalı’ya haber vermeden güzellik merkezine giderler. Ancak bu durum Adanalı’dan saklı kalmayacak. Yarı Adanalı olan Sofia tıpkı babası gibi belayı üzerine çeker.


Adanalı 56. Bölüm izle

Kavak Yelleri 109. Bölüm izle

Deniz borçlarını kapatmaya çalışıyor.

Deniz borçlarını kapatmaya çalışıyor. Ancak işler planladığı gibi bitmiyor. Kamil’in başı, borçları yüzünden derttedir. Aslı’ların evini işçiler basar. Güven, Aslı ve Kamil’i bu beladan kurtarmak için harekete geçer. Öte yandan Deniz de çalıştığı şirketten aldığı avansı geri ödemek zorundadır. Güven ve Deniz, sonuçları ağır olabilecek tehlikeli bir yola başvururlar.

Mine, annesi Nur nedeniyle yine adliyenin yolunu tutar. Tarihi eser davası yüzünden Nur ifade verir. Mine yoksa hapse mi girecek? Mine ve Deniz, nikah günü almışlarken bu kararlarından vazgeçmek zorunda mı kalacaklar?

Bu arada Deniz, Leyla’nın Atakan’ı öptüğünü öğrenir. Leyla’dan İsviçre’ye dönmesini ister. Acaba Leyla ailesinin yanına geri mi dönecek? Peki, Leyla Deniz’in sert sözlerine karşı sessiz mi kalacak?

Aslı, babasına yük olmamak için bir iş bulur. Bu esnada Semih’in oğlu Cihan’la karşılaşır. Aslı, Cihan’a yardım etmek ister. Fakat bu o kadar kolay olmaz. Güven ve Deniz, borçlarından kurtulduklarını sanırlar. Kızları da alıp cümbür cemaat sinemaya giderler. Ancak Güven, Deniz ve arkadaşlarının keyifli anları hiç beklemedikleri bir zamanda yarım kalır.


Kavak Yelleri 109. Bölüm izle

Küçük Kadınlar 79. Bölüm izle

Babasının hayatını mahvetmeye çalışırken başını belaya sokan Eylül, polisi de peşine takıyor.

Otelde Zeycan ile yakalanmaktan son anda kurtulan Hulki, inandırıcı bir bahane ile Yeliz’i kandırır. Ömer’in ölümünden kendini de sorumlu tutan ve bu yüzden kafası karışık olan Yeliz, Hulki’nin söylediklerine çabuk inanır. Armi, Yeliz’den Zeycan ile kendi arasında seçim yapmasını ister. Tezer’in dükkanı işleten Bilge, Armi tarafından yakalanır. Bilge’yi okula gönderen Armi anahtarları teslim etmek için Tezer’e gider. Ancak ikili arasında geçen konuşma Armi’nin sürpriz kararı ile sonuçlanır. Utku ise evlilik için gün alır. Oğlunun hayatını karartmasına dayanamayan Nazan ise İngiltere’ye geri döner. Annesinin kışkırtması ile Hulusi’den intikam almak için harekete geçen Eylül, Yusuf ile buluşur ve kedini büyük bir tehlikeye atar. Babasının hayatını mahvetmeye çalışırken başını belaya sokan Eylül polis tarafından vurulur.





Küçük Kadınlar 79. Bölüm izle

Samanyolu 15. Bölüm izle

Zülal, artık gerçek annesinin Evsed olduğunu öğrenmiştir. Bu şokla birlikte Nejat’ın, Melek’in ve Feride’nin kendi hayatında nerede durduğunu yeniden sorgulamaya başlar.
Hiçbirini görmek istemez. Bugüne kadar kendini aldatılmış hissettiği için Namık’a sığınır.

Ancak Namık, bu gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte kendi ailesine dair bazı önlemler almak ister. Bu kararı Zülal’i şaşırtır.

Melek, Feride’ye karşı hırçınlaşmıştır. Onu Zülal’i Evsed’in elinden almakla suçlar.

Eda, Nejat ve Zülal’in kuzen olmadıklarını öğrendiği için Nejat’a dair büyük bir korkuya kapılır. Zülal ile olan diyalogu değişir. Birbirlerine karşı aşırı bir huzursuzluk içine girerler.

Zülal’in evden ve aileden uzaklaşması Evsed ve Feride’yi derinden üzer.

Feride haber alamadığı Zülal’i ziyarete gider. Ancak Zülal’in sözlerini kaldıramaz ve kalp krizi geçirir. Bu ani olay, kardeş olarak yüzleşmeleri gereken Melek ve Zülal’i hastanede bir araya getirir. Aynı gece Zülal ve Nejat da artık geçmişte konuşamadıklarını konuşmaya hazırdır.





Samanyolu 15. Bölüm izle

Gönülçelen 4. Bölüm izle

Murat, Hasret’in tamamıyla değişmesi gerektiğini fark etmiştir, Nesrin Murat’a yardım etmeye karar verir. Burhan ipuçlarını birleştirerek Hasret’in Kırklareli’nde olmadığını anlamıştır ve soluğu Murat’ın kapısında alır. Önce aralarında bir anlaşma sağlansa da yaşanan bir olay sonucu Hasret babasıyla birlikte gitmek zorunda kalır. Nakiye bir türlü Burhan’ı aklından çıkartamıyordur, Murat’la birlikte Sur Mahallesi’ne gider. Burhan Murat’ı tepelik yere götürür, bir yandan Murat’ı tartıp biçerken bir yandan da mahalledeki çocuklara müzik dersi vermesi için ikna eder. Berrin çok başarılı geçen yurtdışı konserinden dönmüştür, basın toplantısında Levent ile aralarında gergin dakikalar yaşanır. Kadir müzik yarışmasının olacağını öğrendikten sonra okula geri dönmeye karar verir, Gülnaz ile birlikte okula gidip tekrar kayıt yaptırırlar. Berrin elinde şampanya ile başarılı geçen yurtdışı konserini kutlamak için Murat’ın evine gelir. Gece Hasret şampanyayı biraz fazla kaçırınca Berrin’e eğlence çıkar. Berrin ve Ethem yakınlaşmasını Nesrin fark eder. Hasret özel hocalardan adab-ı muaşeret ve diksiyon dersleri almaya başlar, çok yoğun bir program Hasret’i beklemektedir. Özel bir restaurant-klübün açılışını Levent organize etmektedir ve Hasret’i de açılışa davet eder. Hasret açılışa gidebilmek için Murat’tan çok yoğun ısrarlar sonucu izin almayı başarır ancak gece Hasret derslerden öğrendiklerini gösterip Murat’ın takdirini kazanacakken Levent’in bir sürprizi bunun olmasını engeller.

Gönülçelen 4. Bölüm izle

Hanımın Çiftliği 23. Bölüm izle

Hanımın Çiftliği 23. Bölüm – 19 Mart Cuma

Güllü, çiftliğe ağırlığını koyuyor.

Güllü, çiftlikte her geçen gün, gücünü daha çok gösteriyor. Muzaffer, Halide ile ilgili şüphelerinin yersiz olmadığını kendi gözleriyle görmüştür. Ve bu durum, Muzaffer için büyük bir hayal kırıklığı olacaktır.

Güllü, Reşit’in annesi ile ilgili söylediklerinin gerçek olduğunu öğrenince beyninden vurulur. Bu olay bardağı taşıran son damladır artık. Bunun hesabını Cemşir ile Hamza’ya çok sert sormaya karar veren Güllü, alacağı kararla yine herkesi şok edecektir.

Güllü, her geçen gün gücünü çiftlikte daha çok göstermektedir. Ve kimse Güllü’ye karşı saygıda kusur edememektedir.

Kemal ile Halide, Muzaffer’in tepkisi karşısında tamamen köşeye sıkışmışlardır. Artık Halide için o çiftlikte yaşamak bir eziyete dönüşmüştür.

Bu gidişata daha fazla dayanamayan Halide tüm kurallarını, yasaklarını bir kenara bırakıp hayatı ile ilgili çok uç bir karar alacaktır. Ve bu kararın geri dönüşü olmayacaktır.


Hanımın Çiftliği 23. Bölüm izle

Melekler Korusun 56. Bölüm izle

Melekler Korusun 56. Bölüm – 19 Mart Cuma

“Aşkta Med-Cezir”

Esin, Erkan’ın aşkına ancak davadan vazgeçerse inanacaktır. Erkan ise, davadan vazgeçmek için Esin’e Mert’ten boşanmasını şart koşar!

Levent, okulda Barış ve Özgür’le hesaplaşır. İpek, Barış’tan Levent’in eski sevgilisi olduğunu saklar. Ancak Barış, gerçeği Özgür’den öğrenir!

İpek, ünlü bir oyuncu olma yolunda ilk adımı atar. Levent’le fotoğraf çekimine gider. Sonunda İpek ve Levent’in yolları Melek’le kesişir.

İnci, Melek’e ev konusundaki son kararını açıklar. Melek ve İnci’nin kendisine bir oyun oynadığını düşünen Yasemin, Meleklerden hemen evi boşaltmalarını ister!

Esin, Mert’in annesi Nevra’yla olaylı bir şekilde tanışır. Eylül ise, Esin’i bitirmek için yepyeni bir planla Selim’in karşısına çıkar.

Özgür, annesinin Arda ile ortak şirket kuracağını öğrenir. Bu sırada Barış Özgür’e bir sürpriz yapar. Aynı gece Barış ve Özgür Arda’yı başka bir kadınla görürler!

Levent bir festivalde en iyi erkek oyuncu ödülüne aday gösterilir. Levent ödül törenine İpek’le birlikte gider. Ödülü alan Levent, İpek’e bir sürpriz yapar. İpek ve Levent, magazincilere şok bir malzeme verirler!

Esin, Erkan’dan uzaklaşmak için Mert’le beraber olmaya karar verir. Bunun için bir yemek organize eder. Eylül de Erkan’la özel bir gece geçirmek için bir plan yapar… Ancak gecenin sonunda Esin ve Erkan birbirlerine kenetlenirler! Üstelik kendilerini fotoğraflayan gözlerden habersizdirler!

Melekler Korusun 56. Bölüm izle

Kuzeyin Oğlu 19 Mart

uzeyin Oğlu – 19 Mart Cuma

Kuzeyin Oğlu’nda bu hafta Volkan Konak’ın konuğu Yıldız Tilbe.



Kuzeyin Oğlu 19 Mart

Kollama 82. Bölüm izle

Kollama 82. Bölüm – 19 Mart Cuma

Kollamada heyecan zirveye ulaşıyor.

İki bakana düzenlenecek suikastlerde, olaylar nasıl kontrolden çıkıyor?

Necip kendi canını ortaya atıyor. Yiğit, suikastçiyle göz göze gelince neler oluyor?

Sabit ve Yiğit, Necip’e yakalanıyor.

Şok eden bir cinayet işleri büsbütün karıştırıyor.




Kollama 82. Bölüm izle

Bez Bebek 99. Bölüm izle

Nana’nın insan olmasına çok az kalmıştır. Nana sihirleri doğru düzgün yapamadığı için işleri birbirine karıştırıyordur. Şoker Sulina ile anlaşarak onun Kulina’nın yerine geçmesini sağlar. Böylelikle Kulina’dan kurtulmak isteyecektir. Tayfun Kulina ‘ya daha doğrusu Sulina’ya Hakan da Nana’ya evlenme teklifi eder. Ama işler birbirine girmiştir. Kulina hapsedildiği yerden nasıl kurtulacaktır?




Bez Bebek 99. Bölüm izle

12 Mart 2010 Cuma

Yetenek Sizsiniz Türkiye 13 Mart


5. Finalistler İlker Atak & Mehmet Koray Yetenek Sizsiniz Türkiye’de 5. yarıfinal daha sonlandı. 2 yarışmacı finale yükseldi! Finale katılmaya hak kazanan 2 finalist İlker Atak ve Mehmet Koray oldu. Böylece finale katılmaya hak kazanan finalistlerin sayısı 10 oldu. Geriye 2 finalist kaldı. Yetenek Sizsiniz 6. yarı final gecesinde 2 kişi son finalist olacak ve büyük final için kıyasıya bir mücadele başlayacak! Yarı Finalde Misiniz 13 mart cumartesi Show tv’de.


Yetenek Sizsiniz Türkiye 13 Mart

Akasya Durağı 69. Bölüm Fragmanı

Akasya Durağı 69. Bölüm Fragmanı

Akasya Durağı 68. Bölüm izle

Mafya, Arif’i kaçırıyor. Arif, bir uyuşturucu mafyası tarafından kaçırılıyor. Duraktakiler de onu bulmak ve kurtarmak için seferber oluyor. Sinan bir kadın müşterisinin daveti üzerine, kadının evine çıkar. Fakat kadının kocası ansızın eve gelir. Sinan kaçmaya çalışırken kendini, intihar eden bir adamı kurtarmaya çalışırken bulur. Seyit annesinin silahını götürüp denize atar. Fakat bu sırada Seyit’in köyden kanlıları eve baskın yaparlar. Fato Aney, kanlılarını püskürttükten sonra gidip bir silah satın alır. Fakat aldığı silah daha önce suikastte kullanılmıştır. Fato Aney gözaltına alınır. Osman, Obayana’yı Dilek’le yakalayınca onu öldürmeye karar verir. Eline bir kazma tutuşturup mezarını kazdırırken bahçeden petrol fışkırır. Sinan’ın da olaya müdahalesiyle Osman petrolü satmaya kalkar. Fakat herkesi bir sürpriz beklemektedir. Şair şoför Arif bir uyuşturucu mafyası tarafından kaçırılır. Mafya, Arif’in taksisinde unutulan uyuşturucuyu istemektedir. Arif kaçırıldığı yeri duraktakilere bildirmek için bir plan yapar.

Akasya Durağı 68. Bölüm izle

Adanalı 56. Bölüm Fragmanı

Adanalı 56. Bölüm Fragmanı

Adanalı 56. Bölüm Fragmanı

Adanalı 56. Bölüm Fragmanı

Adanalı 55. Bölüm izle

Maraz Ali ve Nazlı arasındaki beklenmedik yakınlaşmanın ardından Maraz Ali otelden ayrılır. Otelde Hikmet’le karşılaşır ve Hikmet’in yerini ifşa edeceğini düşünür. Nazlı ise sabah Maraz Ali’nin bıraktığı notla uyanır. Yaşadığı hayal kırıklığı ile kendini tutamaz ağlamaya başlar.

Atilla Komutan, Nevzat Müdür’e suikast düzenler. Ancak hava şartları suikast girişimini olumsuz etkiler. Büyük bir tesadüf sonucu bu suikast girişimine tanık olan Adanalı, suikastı engellemek için elinden geleni yapar. Neyse ki Nevzat Müdür ufak bir sıyrıkla kurtulur. Peki Adanalı, Atilla komutanı yakalayıp, Maraz Ali’nin yerini öğrenebilecek mi?

Adanalı 55. Bölüm izle

Kavak Yelleri 109. Bölüm Fragmanı

Kavak Yelleri 109. Bölüm Fragmanı

Kavak Yelleri 108. Bölüm izle

Güven’in tehlikeli planı. Ablası Nurgül için Seyfi’nin karşısında zor duruma düşen Güven, bunun üzerine ablasını kurtarmak için tehlikeli bir plan kuruyor. Güven, ablası Nurgül için Seyfi’nin karşısında zor duruma düşer. Bunun üzerine Güven, ablasını kurtarmak için tehlikeli bir plan kurar. Durumdan habersiz olan Aslı, sevgilisinin peşine düşer. Nurgül’ü kurtarmak isterlerken, daha büyük bir belayla karşı karşıya kalırlar! Aslı, Deniz’in kendisini öptüğünü Mine’ye söylemiştir. Mine’nin tepkisi ne olacak? Bu durumdan rahatsız olan Aslı, Mine ve Deniz’i bir araya getirmek için kolları sıvar. Aslı’nın organize ettiği bir gece, Deniz için zorlu bir sınava dönüşür. Acaba Deniz, Mine’nin gönlünü alabilecek mi? Güven ile Aslı, yakınlaşmışken Kamil eve gelir. İki sevgili Kamil’e yakalanacaklar mı? Öte yandan Güven, Atakan ile Leyla’nın öpüştüğünü öğrenir. Leyla’yı suçlamaktadır. Leyla ise Güven’in bu sert davranışı karşısında sessiz kalmaz. Deniz ile Aslı’nın öpüşmesinin fotoğrafını Güven’in çantasına koyar. Acaba Güven bu fotoğrafı görecek mi?

10 Mart 2010 Çarşamba

Kasaba Son Bölüm izle

Tülay’ın konağa gelişiyle, Mümtaz ve Tülay oğullarının acısıyla tekrar yüzleşirler. Yağmur, Tülay’ın acısını anlamaktadır. Bu misafirlik Mümtaz-Yağmur ilişkisinde gerginlik yaratır.

Seher duruma el koyar. Davut ve Nebahat, Tülay’ın gelişine çok sevinirler. Yağmur Davut’la anlaşma yoluna gider. Büyük mandıranın ilk temelleri atılıyor mu? Konaktaki büyük kutlama herkese bir nefes aldırır ama gece beklendiği kadar mutlu bitmez. Cemil, çadıra misafir olan Hüseyin’in burnundan getirir. Babasının davranışlarını gören Zehra, Hüseyin’e yardım etmeye başlar. Iraz yine peynir satışında büyük başarı sağlar. Sevda’nın patronu Zeynel’i rahatsız etmeye devam ederken, Sevda olanlardan habersiz yeni evlerini adam etme çabasındadır. Kadir’in ise Müşerref’i kazanma çabaları sürüyor.

Kasaba Son Bölüm izle

Kasaba Son Bölüm

pembe maske pembe maske pembe maske