eklecektir

1 Nisan 2010 Perşembe

Gönülçelen 6. Bölüm izle

Gönülçelen 6. Bölüm izle

02 Nisan 2010

Gönülçelen 6. Bölüm – 2 Nisan Cuma
Murat, Hasret’in sahnede şarkı söylemesine beklenen tepkiyi vermez ve Aslı’ya Hasret’i mahallesine geri götürmesini söyler. Hasret ise sonunda Murat’ın kendisi için kurduğu hayalleri, hedefleri anlamıştır. Berrin ve Ethem, Berrin’in isteği üzerine sahilde romantik bir yürüyüşe çıkarlar. Ethem vakıf başkanı olduğunu Berrin’e söyler.Gülnaz Kobra’dan yardım ister ve birlikte diktiği elbiseleri satmaya başlarlar. Murat, Hasret’in eski görüntü kayıtlarıyla en son sahnedeki halinin kayıtlarını karşılaştırarak izlemektedir. Arada çok büyük bir fark olduğunu ve Hasret’in kısa sürede oldukça değiştiğini, daha iyi şarkı söyler hale geldiğini fark eder ve Hasret’i almak için Sur Mahallesi’ne gider. Aynı sırada Berrin de Gülnaz’ı ziyarete gelmiştir. Murat, Nesrin ve Saime’ye Hasret’in büyük gösteride kapanış solisti olacağını söyler. Nesrin bu haber karşısında iyice gerilir, oğlunun geleceği için endişelenmektedir. Murat, büyük gösteride Hasret’in iki yerine üç şarkı söylemesine karar verir. Hasret’in söyleyeceği şarkı için bir fikri vardır. Berrin ve Çıngar Çalgı Orkestrası birlikte sahneye çıkarlar. Gecenin sonunda Cihan ve Berrin arasında yakınlaşma başlar. İçkiyi fazla kaçıran Cihan, arabada Berrin’e büyük gösteride Hasret’in sahneye çıkacağını ağzından kaçırır. Ethem ve Berrin birlikte yemektedirler. Berrin’in büyük gösteri üzerine yaptığı konuşmanın ardından Ethem, Berrin’i sahneye çıkarma sözü verir. Murat ve yeni vakıf başkanı Ethem artık karşı karşıya gelmiştir. Hasret’i görmek için eve gelen Gülnaz, Nesrin tarafından hoş karşılanmaz ve kovulmaktan beter edilir. Nesrin ve Hasret Gülnaz’ın evden kovulması üzerine tartışırlar. Nesrin asla söylememesi gereken bir bilgiyi sinirle söyler. Hasret şok olmuştur.

Samanyolu 17. Bölüm izle

Samanyolu 17. Bölüm izle

02 Nisan 2010

Samanyolu 17. Bölüm – 2 Nisan Cuma
Hastane dönüşü Namık herkesi eve toplar. Ve aileye şok edici müjdeyi verir. Bu haber en çok Nejat’ı yıkar. Zülal bir ateş çemberinin ortasında gibidir. Zülal, gece herkes uyuduktan sonra bir cesaretle aradığı Nejat’la hayatlarının en trajik konuşmasını yapar. Bütün bunları konuşmak için gerçekten çok mu geç kalmışlardır? Melek işe başlar. Feride ve Evsed’in, Zülal’le ilişkileri adeta pamuk ipliğindedir. Belkıs, Ali’nin kızına karşı davranışlarından şüphelenir. Onu Nükhet’ten uzak tutmaya çalışır. Bu arada Zülal’in hamile olduğunu öğrenir ve artık gerçeği Nejat’a söylemeye karar verir. Olayların gelişimi o kadar sert olur ki, Nükhet bunu kaldıramaz. Namık’la yaşadıkları bir tartışma Nükhet’i yaşayabileceği en büyük travmaya sürükler. Nükhet’in Namık’tan hamile olduğunu, Zülal öğrenmesin diye bin bir takla atan Namık sonunda Nejat tarafından kapana kısılır.

Melekler Korusun 58. Bölüm izle

Melekler Korusun 58. Bölüm izle

02 Nisan 2010

Melekler Korusun 58. Bölüm – 2 Nisan Cuma

“İLK ADIM”

Barış, Levent ve İpek’in öpüştüğünü öğrenir! Barış ve Özgür yakınlaşırken İpek, Levent’e karşı hislerini sorgulamaya başlar…

İpek, deneme çekimlerine girdiği rolü alır! Levent’le aynı filmde oynayacaktır. Filmin yapımcısı Özgür’ün annesi Selda’dır. İpek, Selda’nın Arda’yla ilişkisini öğrenir. Tuna ve Arda, Selda’yı dolandırmak üzeredirler. Bunun ortaya çıkması Levent’e bağlıdır.

Erkan’ın velayet davasından vazgeçmesi, herkesi şok eder. Eylül bu haberi hiç beklemediği bir şekilde öğrenir. Bu sırada Selim Esin’i gizlice işe yerleştirir. Hem de Mert’in isteğiyle…

Barış, Özgür’e araba kullanmasını öğretir. Özgür arabanın içinde bir sürprizle karşılaşır… Bu sırada Barış çok hasta olur. Özgür onu iyileştirmek için gece yanında kalır. Barış ilk defa Özgür’e farklı bir gözle bakarken, İpek de Barış’ların kapısına gelir!

Melek taşınmak için yeni bir ev bulur. Ancak İnci’nin Meleklere bir sürprizi vardır. Kehribar’ın komisyon parasıyla, Fevzi kirasını öder. Mert dükkâna müşteri çekmek için bir plan yapar. Planı Fevzi sayesinde işlemeye başlar…

İpek Levent’le ilgili önemli bir karar verir… Şener ise Barış’ın Özgür’e âşık olduğunu anlar!

Erkan, Esin’e çok büyük bir sürpriz hazırlamak için kayıplara karışır… Erkan’ın sürprizi Esin’i şok eder! Eylül hamile kalmak için doktora gider ancak bir daha çocuğunun olmayacağını öğrenir!

Bu sırada Mert, Esin’i ailesiyle barıştırmak için bir adım atar ve Birol’u arar. Birol, Mert’i vurmakla tehdit eder! Ancak Mert yine de geri adım atmaz!

Bez Bebek 101. Bölüm izle

Bez Bebek 101. Bölüm izle

02 Nisan 2010

Bez Bebek 101. Bölüm – 2 Nisan Cuma

Hakan, Nana’nın bez bebek olduğunu öğrendiği için Nana’nın insan olma hakkı elinden alınır ve oyuncaklar dünyasında sonsuza dek bir bez bebek olarak yaşaması için çağırılır. Nana bir oyuncak olmuştur ama aşk acısı çekmektedir. Bu aslında bir mucizedir… Aşk acısı çeken bu oyuncağa konsey bir şans daha verir ancak bunun için Hakan’ın ikna edilmesi gerekmektedir. Acaba Hakan Nana için sevgisini ispat edip onun insan olmasını sağlayabilecek midir?

Kollama 84. Bölüm izle

Kollama 84. Bölüm izle

02 Nisan 2010

Kollama 84. Bölüm – 2 Nisan Cuma

Kollama’da büyük maceraya hazır olun…

Memduh ve Pikeas’ın arasında kim galip gelecek? Yiğit ve Sabit, Sevilay’ın ipliğini pazara çıkarmanın peşinde. Pisagor, Encümenden tüyler ürperten bir ceza alıyor. Rana’ya gelen bir ihbar, hem kendisine hem de teşkilata korkunç bir sürpriz hazırlıyor.

pembe maske pembe maske pembe maske