eklecektir

25 Şubat 2010 Perşembe

Fenerbahçe Lille maç özeti , Fenerbahçe Lille geniş maç özeti , Fenerbahçe Lille maçı izle canlı izle

Fenerbahçe-Lille maçı saat kaçta ve hangi kanal yayınlıyor?

Fenerbahçe - Lille maçı bu akşam futbolseverleri ekran başına kilitleyecek. Fenerbahçe - Lille maçını hani televizyon kanalı yayınlayacak ve maç saat kaçta işte tüm ayrıntılar...

Fenerbahçe bu akşam Lille'yi konul ediyor. Fenerbahçe'nin Fransa'da 2-1 mağlup olduğu Lille bu akşam Şükrü Saraçoğlu standında ter dökecek.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde ilk 16'ya kalmak için sahasında Lille karşılaşacak. Ancak Fenerbahçe-Lille maçı bu hafta şifreli yayına takıldı ve karşılaşma D-Smart Euro Futbol kanalından canlı olarak yayımlanacak. Karşılaşma ise saat 22:05'te başlayacak.

Haftasonunda Bursa'ya karşı unutulmayacak bir yenilgi alan Fenerbahçe'de sakatlar ve cezalılar can sıkıyor. Özer Hurmacı, Uğur Boral gibi sol ayaklı futbolcuları sakat olan Fenerbahçe'de Andre Santos'ta cezalı olduğundan Daum, kara kara düşünüyor. Sol kanatta sadece Vederson'un olması, Fenerbahçe'de canları sıkıyor. Daum, Emre Belözoğlu'nu sol kanata alarak bu sıkıntıyı çözmeyi düşünüyor. Ayrıca Lugano, Christian kesin olmakla beraber, Vederson'da sakatlığından dolayı yarın sahada olmayabilir...

Fenerbahçe'nin Lille karşısına ise, Volkan Demirel, Bekir, Önder, Bilica, Deniz, Gökhan Gönül, Selçuk, Emre, Güiza, Alex, Semih ilk 11'i ile çıkması bekleniyor..

Ancak cezalı ve sakat problemi yaşayan takım sadece Fenerbahçe değil. Lille takımında da 2 oyuncunun cezalı, 3 oyuncunun da sakat olması şansları eşitliyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum ise, sakatlıktan dolayı takım kurmakta zorlandığına değinerek, herşeye rağmen turu geçeceklerine inandıklarını söyledi. Sahaya çıkacak her futbolcuya güveninin sonsuz olduğunu söyleyen Daum böylelikle futbolcularına da iyi mesajlar verdi.

Lille teknik direktörü Garcia ise, bugün oynayacakları karşılaşmada favorinin Fenerbahçe olmasına karşın, turu geçen tarafın kendileri olacağını iddia etti.

MAÇI ŞİFRESİZ KANALDAN NASIL İZLEYEBİLİRSİNİZ?

Fenerbahçe-Lille karşılaşmasını şifresiz izlemekte mümkün. Azerbaycan'ın "İçtimai TV" kanalı maçı şifresiz olarak ekranlarına yansıtacak. İctimai TV'yi evinde çanak anteni olan ve Hitbord'u görenlerin izlemesi mümkün.

ICTIMAI TV ya da ITV , TURKSAT Uydusundan yayın yaptığı için maç esnasında BISS şifreleme sistemi ile kodlanmaktadır. Bu sistem bir çok marka model cihazlarla rahatlıkla izlenebilmektedir.

Uydu Bilgileri :
Frekans:10968 Horz (Yatay) , Sembol : 11200 , Fec : 5/6
Bu frekansı ayarlayınca ITV AZERBAYCAN ismiyle bulmaktadır

Fenerbahçe Lille maç özeti
Fenerbahçe Lille geniş maç özeti
Fenerbahçe Lille maçı izle canlı izle

pembe maske pembe maske pembe maske